Γιάννης Τσιμιτσέλης – Κατερίνα Γερονικολού: Η κοινή τους φωτό και τα πειράγματα στο instagram


O Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού ποστάρουν κοινή φωτογραφία τους στο instagram και σπάνε πλάκα μεταξύ τους!

Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ζουν έναν τρελό έρωτα, ο οποίος σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα οδεύει προς επίσημες κατευθύνσεις χωρίς ωστόσο κανένας από τους δυο να το επιβεβαιώνει.

Όσοι ζουν από κοντά τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Κατερίνα Γερονικολού υποστηρίζουν πως ο γάμος είναι θέμα χρόνου, αφού ήδη έχουν κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Οι δύο ηθοποιοί εκτός από ζευγάρι, είναι και στενοί συνεργάτες και περνούν πολλές ώρες στα γυρίσματα της νέας ταινίας στην οποία θα πρωταγωνιστήσουν και θα είναι κι εκεί ζευγάρι. Εκτός από την μεγάλη οθόνη, το φθινόπωρο θα συνεργαστούν και στο θέατρο, στην παράσταση «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη» της Μιμής Ντενίση.

Πριν από λίγες ημέρες, η Κατερίνα Γερονικολού δημοσίευσε μία τρυφερή φωτογραφία με τον σύντροφό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη, στην οποία ποζάρουν αγκαλιασμένοι. Ναι, καλά διαβάσατε η Κατερίνα Γερονικολού δημοσίευσε μία τρυφερή φωτογραφία και σχολίασε: «Μπορώ Να Στηριχτώ σε Σένα;»!

Και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης της έγραψε: «Ωχ τώρα τι κάνω ???απαντάω ????».

Δείτε την gallery που ακολουθεί και θα δείτε την τρυφερή κοινή φωτογραφία του ζευγαριού αλλά και τα πειράγματά του!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ