Η… άγαρμπη σχέση του Μπόρις Τζόνσον με τον αθλητισμό. video


Ο Μπόρις Τζόνσον θα είναι ο διάδοχος της Τερέζα Μέι τόσο στην ηγεσία των Συντηρητικών όσο και στην πρωθυπουργία της Βρετανίας. Σαν κάθε “καλός” πολιτικός, έχει φροντίσει να έχει κάποιες… συμμετοχές σε αθλητικά γεγονότα, που όμως δεν στέφθηκαν με επιτυχία.

Ο Μπόρις Τζόνσον επελέγη να διαδεχθεί την Τερέζα Μέι στην πρωθυπουργία της Βρετανίας και όπως συνηθίζεται -πέρα από τις επιτυχημένες του στιγμές- ο Τύπος “ξεθάβει” και όλες του τις γκάφες.

Ο Μπόρις Τζόνσον είναι ο νέος πρωθυπουργός της Βρετανίας

Ο Μπόρις Τζονσον -που έχει υποσχέθηκε να φέρει εις πέρας το Brexit- έχει κάποιες ανεπιτυχείς παρουσίες σε αθλητικά γεγονότα, προκαλώντας άφθονο γέλιο.

Μια από αυτές, έγινε το 2006, σε φιλανθρωπικό αγώνα μεταξύ των θρύλων της Αγγλίας και της Γερμανίας. Ο Τζόνσον φαίνεται πως… μπέρδεψε το ποδόσφαιρο με το ράγκμπι, αφού δέκα λεπτά μετά την είσοδο του στον αγώνα, πήγε να μαρκάρει με το κεφάλι τον παλαίμαχο μέσο, Μαουρίτζιο Γκαουντίνο, πετυχαίνοντας τον σε «ευαίσθητη» περιοχή!

Ακόμα πιο αστείο ήταν το περιστατικό στο οποίο πρωταγωνίστησε το 2015 στο Τόκιο, την περίοδο που ήταν Δήμαρχος του Λονδίνου. Ο Τζόνσον έκανε επίσκεψη στην Ιαπωνία, όταν βρήκε την ευκαιρία να επισκεφτεί ένα σχολείο και να παίξει ράγκμπι με κάποια από τα παιδιά.

Το… σχέδιο του δεν πήγε όπως θα ήθελε, αφού το πάθος της στιγμής τον έκανε να πέσει με δύναμη πάνω σε ένα παιδάκι που πήγε να τον μαρκάρει και να το ξαπλώσει!


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ