ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Η Τράπεζα Πειραιώς άρχισε πάλι τα «Διακοποδάνεια»


– Δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτή τη χώρα

– Υπάρχει έλεγχος στην Τράπεζα Πειραιώς

– Δείτε τη διαφήμιση που έχει προκαλέσει ήδη αρνητικές αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα

Η Ελλάδα μπορεί να παραμένει βυθισμένη στην κρίση με τη μεσαία τάξη να πλήττεται από τη φτώχεια και τη συνεχιζόμενη φοροεισπρακτική τακτική του κράτους, οι τράπεζες μπορεί να έμειναν ζωντανές χάρη στις θυσίες των Ελλήνων πολιτών που πλήρωσαν με αίμα τις ανακεφαλαιοποιήσεις τους, τα κόκκινα δάνεια μπορεί να έχουν χτυπήσει «κόκκινο»… αλλά τίποτα δεν εμποδίζει την Τράπεζα Πειραιώς να επαναφέρει τα περίφημα «Διακοποδάνεια»!

Θυμόμαστε όλοι τα περίφημα διακοποδάνεια που έβγαιναν κάθε Χριστούγεννα, Πάσχα και Καλοκαίρι και εγκλώβισαν εκατομμύρια Έλληνες στα χρέη και τα πανωτόκια που ουδέποτε εξοφλήθηκαν…

Σημερα λοιπόν, μετά από 10 χρονια συνεχούς οικονομικά κρίσης, η Τράπεζα Πειραιώς αποφάσισε να μας γυρίσει αρκετά χρόνια πίσω, διαφημίζοντας στα κοινωνικά δίκτυα τα περίφημα διακοποδάνεια, με άτοκες δόσεις… ακόμα και εκεί που δεν υπάρχει δυνατότητα δόσεων, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το διαφημιστικό μήνυμα της Τράπεζας Πειραιώς.

Αναμένουμε άμεση παρέμβαση της Τράπεζας της Ελλάδος και των συναρμόδιων ελεγκτικών μηχανισμών, ιδίως όλοι οι συνεπείς φορολογούμενοι πολίτες, που πληρώνουμε και θα εξακολουθήσουμε να πληρώνουμε τα φέσια και τα «δανεικά κι αγύριστα», τα οποία δόθηκαν διαχρονικά από τις διοικήσεις των τραπεζών.

Αναμένουμε να λάβει επίσημη θέση για τη συγκεκριμένη διαφήμιση και το Υπουργείο Οικονομικών,  ώστε να γνωρίζουμε όλοι οι Έλληνες πολίτες, τι ακριβώς συμβαίνει σένα αυτή τη χώρα.

Και να μας εξηγήσουν όλοι πι συναρμόδιοι πώς δίνονται διακοποδάνεια, τη στιγμή που σοβαρές επιχειρήσεις δυσκολεύονται να δανειστούν μικροποσά της τάξεως μερικών δεκάδων χιλιάδων ευρώ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ