Πλζεν Ολυμπιακός LIVE: Πρώτο εμπόδιο για το Champions League


Θέλει να κάνει μια.. καλή αρχή στην Τσεχία, έτσι ώστε η καλοκαιρινή του «περιπέτεια» να τον στείλει στους ομίλους του Champions League
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Βικτόρια Πλζεν εκτός έδρας, στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.
Οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται το θετικό αποτέλεσμα, ενόψει της ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Ολυμπιακός είναι η πρώτη ελληνική ομάδα που μπαίνει φέτος στη… μάχη της εισόδου στις διοργανώσεις της UEFA. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Βικτόρια Πλζεν, στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι Τσέχοι αποτελούν το πρώτο εμπόδιο στη φετινή προσπάθεια της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς, όμως σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν φόβητρο για τους «ερυθρόλευκους», αφού η εικόνα τους στα τελευταία φιλικά ήταν παραπάνω από ενθαρρυντική (πσαρά την απουσία του τραυματία, Κώστα Φορτούνη).

Η Πλζεν αγωβίστηκε την περσινή σεζόν στους ομίλους της διοργάνωσης και συγκέντρωσε επτά βαθμούς. Μάλιστα, η Βικτόρια Πλζεν βρίσκεται σε αγωνιστικό ρυθμό. Έχει παίξει ήδη δύο επίσημους αγώνες για το τσεχικό πρωτάθλημα μετρώντας ισάριθμες νίκες.

Σε περίπτωση που προκριθεί, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στον 3ο προκριματικό γύρο την Μπασακσεχίρ, ενώ αν αποκλειστεί θα… υποβιβαστεί στο Europa League εκεί όπου θα παίξει με την Αντβέρπ.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Η Βικτόρια Πλζεν έχει κατακτήσει 5 πρωταθλήματα (2011, 2013, 2015, 2016, 2018), με 3 δεύτερες θέσεις (2014, 2017, 2019) την τελευταία δεκαετία στην Τσεχία, γεγονός που την έχει φέρει και στο Champions League.

Στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, η αντίπαλος του Ολυμπιακού, έχει να επιδείξει στο διάστημα αυτό 3 παρουσίες σε ομίλους Champions League και συνολικά 15 νίκες, 6 ισοπαλίες και 11 ήττες σε 32 ματς. Ταυτόχρονα δε, έχει φτάσει τρεις φορές μέχρι και τους «16» του Europa League, με αποκλεισμούς από Φενέρμπαχτσε (2013), Λιόν (2014) και Σπόρτινγκ Λισαβόνας (2018).


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ