Προκριματικά Champions League: Μεγάλα “διπλό” για ΑΠΟΕΛ.


Προβάδισμα πρόκρισης στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League για τον ΑΠΟΕΛ που έφυγε με τη νίκη από την έδρα της Σουτιέσκα Νίκσιτς. Με το… ενάμισι πόδι στην επόμενη φάση βρίσκονται Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Κοπεγχάγη, μετά τις νίκες τους στις έδρες των Σαμπουρτάλο Τιφλίδας και Δε Νιού Σεντς αντίστοιχα. Τα αποτελέσματα της βραδιάς. Μεγάλο ματς το Αϊντχόφεν – Βασιλεία (3-2).

Πολύ κοντά στην πρόκριση του στον 3ο προκριματικό γύρο του Champiosn League βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα του Πάολο Τραμεντζάνι κέρδισε την Σουτιέσκα με 1-0 μέσα στο Μαυροβούνιο και θα πάει στον επαναληπτικό του ΓΣΠ με ένα αποτέλεσμα που τις δίνει μισή πρόκριση.

Ο Τόμας Ντε Βινσέντι πέτυχε με πέναλτι το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, ενώ οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν στο 69′, χάνοντας πέναλτι (ο Νίκολιτς έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι).

Με το… ενάμισι πόδι στην επόμενη προκριματική φάση της διοργάνωσης βρίσκονται Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Κοπενχάγη. Οι Κροάτες πέρασαν με 2-0 από την έδρα της Σαμπουρτάλο Τιφλίδας, την ώρα που οι Δανοί έφευγαν με το ίδιο σκορ από την Ουαλία και την έδρα της Δε Νιού Σεντς.

Περισσότερα σε λίγο…


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ