Ζαρίφη-Σταματόπουλος: Εξομολογούνται την αγωνία τους για την τηλεόραση & ποιους tv stars αφορούν

Η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Παύλος Σταματόπουλος εξομολογήθηκαν ότι οι μετακινήσεις τηλεοπτικών προσώπων και προγραμμάτων είναι κάτι που δεν τους αφήνει αδιάφορους.

Ο Παύλος Σταματόπουλος, ο Ηλίας Γκότσης και η Κατερίνα Ζαρίφη, μιλούν για το πώς νιώθουν που δεν θα πάνε φέτος διακοπές αφού παρουσιάζουν το καλοκαιρινό μαγκαζίνο καλοκαίρι #not, ενώ σχολιάζουν και το αν παρακολουθούν τις μετακινήσεις ανθρώπων της τηλεόρασης αύτη την εποχή.

Παρακολουθείτε τις μετακινήσεις ανθρώπων της τηλεόρασης αυτή την εποχή; Για ποιον νιώθετε πιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το πού θα καταλήξει και γιατί;

Παύλος Σταματόπουλος: «Παρακολουθώ τον Αlpha που φαίνεται να αλλάζει. Θέλω να δω τι θα γίνει με Αγγελική Νικολούλη και Βίκυ Χατζηβασιλείου, αλλά και τι θα κάνει ο Φώτης (Σεργουλόπουλος), που πάει εκεί. Με ενδιαφέρει επίσης να δω τι θα παρουσιάσει η Τατιάνα [Στεφανίδου) αν μεταφερθεί ως ζώνη και αν είναι απέναντι μας στο «Ελα, χαμογέλα»… Θέλω να δω όμως και την εκπομπή του Γιώργου (Λιάγκα) στον ΣΚΑΪ, γιατί ξέρω πόσο δύσκολο είναι».

Κατερίνα Ζαρίφη: «Εννοείται τις παρακολουθώ και, γνωρίζοντας κάποια πράγματα, πιστεύω ότι το τηλεοπτικό τοπίο θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Περισσότερο ενδιαφέρον όμως έχω για το τι θα παρουσιάσουν τα τηλεοπτικά πρόσωπα παρά από πού… Και μακάρι να έχουμε και του χρόνου ενδιαφέροντα και πρωτοπόρα τηλεοπτικά προγράμματα».

Πώς νιώθετε που δεν θα κάνετε διακοπές φέτος;

Π.Σ.: «Δεν είναι η πρώτη φορά! Και με στοιχειώνουν, όπως φαίνεται, οι… Κατερίνες. Πριν ήταν με την Καινούργιου, φέτος με τη Ζαρίφη (γελάει). Όμως εκείνο που με βοηθά είναι πως όλο αυτό δεν το βλέπω σαν δουλειά, αλλά ότι περνάω ωραία με τους φίλους μου. Και -μακάρι αυτό να καταφέρω να το μεταδώσω και στον κόσμο που θα μας βλέπει».

Κ.Ζ.: «Συνηθισμένα τα βουνά απ» τα χιόνια! Έχει τύχει πολλές χρονιές να εργάζομαι καλοκαίρι. Δεν είναι ότι…. κόβω τούρτες, αλλά είμαι της φιλοσοφίας «αν δεν μπορείς να το αποφύγεις, απόλαυσε το», κάτι που σκοπεύω στο έπακρον!».

Ηλίας Γκότσης: «Νομίζω ότι θα καταφέρω να ξεκλέψω κάποιες μέρες για διακοπές. Παρ» όλα αυτά, έπελεξα αυτό το καλοκαίρι να δώσω προτεραιότητα στα επαγγελματικά μου», λένε στον Τηλέραμα.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ