Ρεάλ – Άρσεναλ: Σοβαρός τραυματισμός για Ασένσιο. Φόβοι για ρήξη χιαστού – video


Η φιλική αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Άρσεναλ (2-2 ο κ.α. και 3-2 νίκη των «μερένγγες» στα πέναlτι) στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του Μάρκο Ασένσιο της «Βασίλισσας». Αποβολή για Παπασταθόπουλο.

Σε δεύτερη μοίρα πέρασε το αγωνιστικό μέρος της φιλικής αναμέτρησης της Ρεάλ Μαδρίτης με την Άρσεναλ, αφού οι πάντες ασχολούνται με τον τραυματισμό του Μάρκο Ασένσιο.

Ο Ισπανός επιθετικός χτύπησε στο γόνατο μετά το 2-2, βρέθηλε να σφαδάζει από τους πόνους στον αγωνιστικό χώρο και χρειάστηκε φορείο για να φύγει από το γήπεδο

Οι πρώτες εκτιμήσεις δεν είναι καλές, αφού κάνουν λόγο για ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο. Οι άνθρωποι της Ρεάλ περιμένουν να δουν και τις τελικές εξετάσεις του παίκτη που ούρλιαζε όταν βγήκε από το ματς.

Στα του ματς, η Ρεάλ βρέθηκε να παίζει από το 9’ με δέκα παίκτες, λόγω ταποβολής του Νάτσο (έκανε χέρι και πέναλτι ) και να χάνει με 2-0 από τα γκολ των Λακαζέτ (σ.σ. εκτέλεση πέναλτι, όπου η μπάλα βρήκε και στα δύο κάθετα δοκάρια) και Ομπαμεγιάνγκ.

Η αποβολή του Παπασταθόπουλου όμως (κίτρινη κάρτα στο 38’ και το 40’) αλλά και η είσοδος του… φευγάτου , Γκάρεθ Μπέιλ, άλλαξαν την εικόνα του ματς.

Ο Ουαλός μείωσε σε 2-1, ενώ ο Ασένσιο έφερε το ματς στα ίσα, οκτώ λεπτά πριν αποχωρήσει τραυματίας. Το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι, εκεί όπου από την Ρεάλ αστόχησε μόνο ο Μπέιλ (στην πρώτη εκτέλεση), ενώ από την Άρσεναλ δεν σκόραραν οι Τσάκα (και αυτός στην πρώτη εκτέλεση), Μοντρεάλ και Μπάρτον.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ