Η Μιμή Ντενίση τολμά! Ποστάρει αρετουσάριστες φωτό με μαγιό και είναι υπέροχη!


Θα πάθετε πλάκα με τις αρετουσάριστες φωτογραφίες της Μιμής Ντενίση με μαγιό!

Η ηθοποιός απόλαυσε τις διακοπές της στο Ιόνιο και δημοσίευσε πραγματικά αρετουσάριστες φωτογραφίες της με ολόσωμο μαγιό! Η Μιμή Ντενίση μας έδειξε πώς πέρασε στη Νάξο και στην Τήνο που παραθέρισε και όχι μόνο… είδαμε πρώτη φορά το κορμί της!

Η Μιμή Ντενίση, η οποία είναι μία ακομπλεξάριστη γυναίκα, στα 65 της χρόνια τολμά και δείχνει τις ατέλειες στο σώμα της!

Η ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφίες της στις οποίες ποζάρει με ολόσωμο μαγιό και σχολίασε: «Φεύγοντας από την υπέροχη Νάξο για την αγαπημένη μου Τήνο πήρα μαζί μου όμορφες αναμνήσεις από ανθρώπους και μέρη… Μοναδικές παραλίες, υπέροχες γεύσεις, άψογη διαμονή… Με κέρδισε αυτό το νησί που δεν το ήξερα του χρόνου πάλι. Την αγάπη μου στους φιλόξενους Ναξιώτες που θυμίζουν Έλληνες άλλων εποχών.»!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Μιμή Ντενίση σε νεαρή ηλικία είχε ασχοληθεί με το μόντελινγκ και είχε αναφέρει σε παλιότερη συνέντευξή της:

«Ακουσα διάφορα. Πως έχω παραπάνω κιλά, πως έχω μεγάλο στήθος, αλλά με ξέρεις εμένα, δεν σηκώνω πολλά-πολλά. Ούτε τότε σήκωνα.»!

Δεν σου έκαναν bullying όπως σε άλλες; «Σου φαίνομαι να σηκώνω bullying; Δεν τόλμησαν. Κοίτα, στην επίθεση δεν είμαι καλή, αλλά στην άμυνα αριστεύω κι έτσι ήμουν πάντα. Μου γκρίνιαζαν για το πάντα μεγάλο στήθος μου κι έλεγα έτσι είναι οι κανονικές γυναίκες, δεν είναι αυτές που το έχουν πλάκα. Κι αντί να με πετάξουν έξω, έφτιαχναν ρούχα για κανονικές γυναίκες!» είχε πει στην RealNews!

H Mιμή που δεν κρύβει την ηλικία της, η οποία είναι γεννημένη στις 15 Μαΐου του 1954, τολμά και δημοσιεύει αρετουσάριστες φωτογραφίες της και είναι υπέροχη!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ