Μπόρις Τζόνσον: Περήφανη η κατά 24 χρόνια νεότερη σύντροφός του.


Ο Μπόρις Τζόνσον είναι ο νέος Βρετανός πρωθυπουργός και η νεαρή σύντροφός του δεν θα μπορούσε να… μην τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα.

Ο Μπόρις Τζόνσον είναι και επισήμως από σήμερα το απόγευμα ο νέος πρωθυπουργός της Βρετανίας, αφού η βασίλισσα του ανέθεσε τον σχηματισμό κυβέρνησης και εκείνος αποδέχτηκε αυτήν την εντολή. Τζόνσον: Όσοι στοιχηματίζουν εναντίον της Βρετανίας θα πάνε κουβά!

Στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος πρωθυπουργός τόνισε ότι «εκείνοι που στοιχηματίζουν εναντίον της Βρετανίας θα χάσουν τα πάντα».

Αναφερόμενος στο Brexit, δεσμεύτηκε για άλλη μια φορά ότι η Βρετανία θα αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση στις 31 Οκτωβρίου, χωρίς «εάν» και «όμως».

«Η δουλειά μου είναι να κάνω τους δρόμους πιο ασφαλείς. Η δουλειά μου είναι να διασφαλίσω ότι τα παιδιά σας θα λάβουν εξαιρετική παιδεία», συνέχισε ο Μπόρις Τζόνσον.

Πέρα από τα… τετριμμένα της πολιτικής, ωστόσο, στο προσκήνιο έρχεται και μια άλλη πτυχή: Η σύντροφος του νέου πρωθυπουργού.

Ο εκκεντρικός πολιτικός και υπέρμαχος του Brexit, Μπόρις Τζόνσον, δεν θα μετακομίσει… μόνος στη Ντάουνιγκ Στριτ αλλά, όπως όλα δείχνουν, θα έχει στο πλευρό του τη νεαρή ξανθιά σύντροφό του, Κάρι Σάιμοντς, πρώην επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του Συντηρητικού κόμματος.

Οι κακές γλώσσες, μάλιστα, λένε πως είναι υπεύθυνη για τον χωρισμό του Μπόρις Τζόνσον από την δεύτερη σύζυγό του, Μαρίνα Χουίλερ, με την οποία ο «Μπότζο» έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά.Δείτε την σύντροφο του Μπόρις Τζόνσον Μπόρις ΤζόνσονΜπόρις Τζόνσον Μπόρις ΤζόνσονΜπόρις Τζόνσον Μπόρις ΤζόνσονΜπόρις Τζόνσον

Το απόγευμα της Κυριακής ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» τον 55χρονο Μπόρις Τζόνσον και την 31χρονη Κάρι Σάιμοντς να αναχωρούν από την κατοικία του Τζόνσον στο Οξφορντσάρ με την συνοδεία των βοηθών τους αλλά και των αστυνομικών της ασφάλειας του πρώην υπουργού…

Φωτογραφίες: Reuters.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ