Ολυμπιακός: Νέος γενικός διευθυντής στην ΚΑΕ.

Ο Νίκος Λεπενιώτης θα αναλάβει το ρόλο του Χρήστου Σταυρόπουλου στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, η οποία ανακοίνωσε και επίσημα τη μετακίνηση του Έλληνα παράγοντα στη θέση του Γενικού Διευθυντή.

Η αποχώρηση του Χρήστου Σταυρόπουλου για την Αρμάνι Μιλάνο είχε αφήσει κενή τη θέση του Γενικού Διευθυντή στην ΚΑΕ Ολυμπιακός και τα αδέρφια Αγγελόπουλου αποφάσισαν να την καλύψουν με τον Νίκο Λεπενιώτη.

Πρόκειται για τον μέχρι πρότινος εμπορικό διευθυντή του τμήματος μπάσκετ των Πειραιωτών, ο οποίος και βρίσκεται στο σύλλογο πάνω από 12 χρόνια, ενώ πρόσφατα εκπροσώπησε στην ομάδα και στη συνάντηση των εταίρων της Euroleague. Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

Ο Νίκος Λεπενιώτης αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Δ/ντη της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Απόφοιτος των Αμερικάνικων Πανεπιστημίων Columbia, UNH Connecticut και της Σχολής Νομικών και Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, εργάζεται στην ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τα τελευταία 12 έτη, απο το 2007, ως Δ/ντης Marketing αρχικά και ως Εμπορικός Δ/ντης απο το 2011, ενώ είχε ξεκινήσει την καριέρα του στις ΗΠΑ εργαζόμενος σε εταιρείες συμβούλων Sports Marketing στην Formula 1.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here