Λαμία – ΑΕΚ: Νίκη με ντεμπούτο Βέρντε για την Ένωση.


Στο ντεμπούτο του Ντανιέλε Βέρντε με τη φανέλα της, η ΑΕΚ ήταν καλύτερη από τη Λαμία και νίκησε δίκαια με 1-0 εκτός έδρας, χάρη σε ένα γκολ του Χρήστου Αλμπάνη, που επιτεύχθηκε και με τη… βοήθεια του Λουκά Βύντρα.

Καλή εικόνα από την ΑΕΚ στο φιλικό της Λαμίας κόντρα στην τοπική ομάδα, με την ομάδα του Μιγκέλ Καρντόσο να επικρατεί με 1-0 και να έχει ως επιπλέον κέρδος, τη θετική πρώτη εμφάνιση του Ντανιέλε Βέρντε.

Η Ένωση ξεκίνησε δυνατά το ματς και μόλις στο 6ο λεπτό έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Κλωναρίδη, ο οποίος σε κενή εστία δεν κατάφερε να πλασάρει όπως θα έπρεπε.

Ακολούθησαν δύο καλές φάσεις με πρωταγωνιστή τον Ντανιέλε Βέρντε, ο οποίος και έδειξε καλά χαρακτηριστικά σε ένα ιδιαίτερα θετικό ντεμπούτο με τη φανέλα του Δικεφάλου.

Στο 33′ πάντως, η ΑΕΚ βρήκε το γκολ της νίκης, όταν μετά από προσπάθεια του Χουλτ από αριστερά, ο Αλμπάνης έκανε την προβολή από κοντά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, μετά και από παρέμβαση του Λουκά Βύντρα.

Η Λαμία προσπάθησε να «απαντήσει» στη συνέχεια όμως ο Σάλιακας έχασε την καλύτερη ευκαιρία του ΠΑΣ πριν το ημίχρονο, σουτάροντας άουτ από καλή θέση στο 44′.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα του αγώνα ήταν χειρότερη, με το ρυθμό να πέφτει και από τις πολλές αλλαγές των δύο προπονητών, με αποτέλεσμα οι φάσεις να είναι ελάχιστες και για τις δύο ομάδες.

Η ΑΕΚ «απείλησε» με κάποια στημένα του εξαιρετικού Ζεράλδες, αλλά τη σημαντικότερη στιγμή είχε ο Ντέλετιτς, ο οποίος στο 85′ έκανε πολύ καλό σουτ από μακριά, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ, διατηρώντας το 0-1 μέχρι τέλους. Οι συνθέσεις στο Λαμία – ΑΕΚ

Λαμία (Μάκης Χάβος): Κατσίκας, Σάλιακας, Βύντρα, Πλιάτσικας, Βάντερσον, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Καραμάνος, Τουράμ, Τομάς, Ρόμανιτς.

ΑΕΚ (Μιγκέλ Καρντόσο): Τσιντώτας, Παουλίνιο, Σβάρνας, Λόπες, Χουλτ, Σιμόες, Σιμάο, Βέρντε, Ζεράλδες, Αλμπάνης, Κλωναρίδης.

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ