Βάζει τσάντες γεμάτες νερό στα παπούτσια της και ο λόγος είναι πραγματικά ιδιοφυής!

Εμείς οι γυναίκες λατρεύουν τα παπούτσια (είναι πολύ συνηθισμένο). Τα λατρεύουμε ακόμα περισσότερο όταν είναι σε προσφορά και τις περισσότερες φορές δεν μπορούμε να αντισταθούμε να τα αγοράσουμε. Μερικές φορές όμως αυτά τα μαύρα παπούτσια που φαίνονταν τόσο όμορφα στην βιτρίνα δεν είναι τόσο άνετα, αλλά και πάλι αυτό δεν μας αποθαρρύνει από το να τα αποκτήσουμε.

Άβολα
Κατά μέσο όρο, οι γυναίκες έχουν 26 (!) ζευγάρια παπούτσια. Ας το παραδεχτούμε όμως, τα περισσότερα από αυτά βρίσκονται στο βάθος της ντουλάπας και δεν έχουν δει το φως της ημέρας για χρόνια. Πολλές φορές γυρνάμε μετά από ψώνια και συνειδητοποιούμε ότι τα παπούτσια που αγοράσαμε δεν είναι τόσο αναπαυτικά όσο πιστεύαμε (ή ελπίζαμε) … Και τι γίνεται τελικά; Τα επιστρέφουμε και αγοράζουμε άλλα; Δεν χρειάζεται! Με αυτό το κόλπο θα μπορέσετε να ανοίξετε τα παπούτσια σας λίγο περισσότερο έτσι ώστε να σας κάνουν τέλεια!

Εδώ είναι τι χρειάζεστε:

  • Δύο τσάντες που κλείνουν με φερμουάρ
  • Νερό
  • Ένα καταψύκτη

Εδώ είναι πως γίνεται:

Γεμίστε τις τσάντες με το φερμουάρ με νερό μέχρι την μέση και βάλτε τις στα παπούτσια σας (μην ξεχάσετε να κλείσετε τις τσάντες πρώτα!). Προσπαθήστε να σπρώξετε την τσάντα προς την μύτη του παπουτσιού όσο περισσότερο μπορείτε. Βάλτε τα παπούτσια με τις τσάντες με το νερό στην κατάψυξη και αφήστε τα μέχρι να παγώσει το νερό. Στην συνέχεια βγάλτε τα από εκεί και αφήστε τον πάγο να λιώσει για 20 λεπτά περίπου. Τα παπούτσια σας θα ανοίξουν λίγο και θα σας κάνουν καλύτερα!

Θέλετε να δείτε πως γίνεται; Δείτε το παρακάτω βίντεο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here