Σταματόπουλος-Γκότσης-Ζαρίφη: Τι θα τους λείψει περισσότερο αυτό το καλοκαίρι;


Για όσα θα τους λείψουν αυτό το καλοκαίρι, εφόσον επέλεξαν να μας κρατούν καθημερινή συντροφιά τα πρωινά μέσα από την συχνότητα του Open, μίλησαν οι Παύλος Σταματόπουλος, Ηλίας Γκότσης και Κατερίνα Ζαρίφη.

Το παρεάκι του Καλοκαίρι#not σε πρόσφατη συνέντευξή του, αναφέρθηκε επίσης στο αν το καλοκαίρι είναι η πιο… ερωτική εποχή του χρόνου.

Τι σας αρέσει πιο πολύ το καλοκαίρι και τι θα σας λείψει περισσότερο;

Κ.Ζ.: «Αυτό το αεράκι όταν πέφτει ο ήλιος στην παραλία, όταν τυλιγμένη με την πετσέτα ακούω μόνο την ηρεμία της θάλασσας… Και το μεσημεριανό τσιπουράκι με την παρέα – αυτό όπου δεν σκέφτεσαι τίποτα! Καθώς όμως η καλοκαιρινή διάθεση παραμένει, θα βολτάρω στην Αθήνα, που λατρεύω ατελείωτα, και σίγουρα τα Σ/Κ θα επισκεφτώ όλα τα γύρω γύρω της Αττικής νησιά. Ορεξη να υπάρχει και καλή διάθεση! Και δόξα τω Θεώ υπάρχει!»

Η.Γκ.: «Το να κάνω διακοπές με αγαπημένα πρόσωπα είναι αυτό που θα μου λείψει περισσότερο».

Είναι το καλοκαίρι η πιο… ερωτική εποχή του χρόνου;

«Π.Σ.: «Είναι η εποχή που σου δημιουργεί τις μεγαλύτερες… αυταπάτες! Γιατί κάτι η θερμοκρασία που ανεβαίνει, κάτι τα ρούχα που λιγοστεύουν, κάτι τα κοκτέιλ… αποκτάς περισσότερες αυταπάτες. Άλλωστε ο έρωτας δεν είναι το μεγαλύτερο από όλα τα παραμύθια;»

Κ.Ζ.: «Α, εδώ θα τα χαλάσουμε! Εγώ αγαπώ τον χειμώνα, αλλά, πίστεψε με, ερωτικά μπορεί να αισθάνεσαι και τις 4 εποχές, γιατί οι καιρικές συνθήκες δεν πρέπει να επηρεάζουν τις διαθέσεις. Οπότε ερωτευτείτε!»

Η. Γκ.: «Είναι σχετικό αυτό… Νομίζω ότι όλες οι εποχές μπορεί να είναι ερωτικές», λένε στο Τηλέραμα.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ