Πέγκυ Τρικαλιώτη: Η δήλωση που δεν πιστεύαμε ότι διαβάσαμε (photos)


Η Πέγκυ Τρικαλιώτη, είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο ταλαντούχες και επιτυχημένες ηθοποιούς της γενιάς της.

Η ίδια, κρατάει χαμηλό προφίλ όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας της και σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε έκανε μια δήλωση σχετικά με τη φιλία που μας άφησε άφωνους.

Ποια φήμη σε συνοδεύει στη δουλειά;

Στο θέατρο με φωνάζουν «μαμά του λόχου», γιατί προσπαθώ να τους φροντίσω όλους. Φέρνω φρούτα, γλυκά, ό,τι μπορείς να φανταστείς.

Κολλητές φίλες από το θέατρο έχεις;

Ίσως κάποιοι παραξενευτούν με αυτό που θα πω, αλλά δεν έχω κολλητές φίλες γενικά. Ούτε από το θέατρο, ούτε έξω από αυτό. Έχω αγαπημένους ανθρώπους, όπως η Βίκυ Βολιώτη, η Κατερίνα Λέχου και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, με την οποία έχουμε κάνει πολλή παρέα παλαιότερα. Αλλά αυτό που λέμε «κολλητούς», με την έννοια του να μιλάμε κάθε μέρα στο τηλέφωνο και να βγαίνουμε έξω βόλτες, όχι. Η τελευταία μου κολλητή ήταν η Τριάδα, συμμαθήτρια από το σχολείο. Αυτό ήταν το όνομα της.

Έχεις εξηγήσει τον λόγο που συμβαίνει;

Νομίζω ότι δεν το έχω ανάγκη. Επίσης, δεν είμαι άνθρωπος του τηλεφώνου, να επικοινωνώ κάθε μέρα με το κινητό και δεν βγαίνω βόλτες. Τώρα

καθόμαστε σε αυτό το όμορφο καφέ γιατί υπάρχει λόγος, η συνέντευξη. Αλλιώς, θα ήμουν στο σπίτι.

Η καθημερινότητα σου είναι σπίτι θέατρο;

Εντελώς όμως… Είμαι πολύ σπιτάκιας, δεν παίζει, δηλαδή, ως σενάριο να πάρω μια φίλη μου στο τηλέφωνο και να της πω «Πάμε για ένα ποτό;». Είναι τόσο μεγαλύτερη η ανάγκη μου να είμαι καλή στον ρόλο και επαρκής πάνω στη σκηνή, που συχνά βάζω στην άκρη τη ζωή μου. Ξέρω ότι δεν θα έπρεπε, αλλά δεν μπορώ να σταματήσω να το κάνω. Το μόνο πράγμα που το έχει ισοφαρίσει κάπως όλο αυτό είναι η κόρη μου.

Το θεωρείς ξόδεμα χρόνου να βγεις έξω για ένα ποτό;

Ακριβώς! Δεν το έμαθα από μικρή, γιατί μεγάλωσα στα Γλυκά Νερά, τότε που τα πάντα γύρω μας ήταν χωματόδρομοι. Δεν υπήρχε η έννοια της καφετέριας, του βρίσκομαι κάπου με τις φίλες μου. Τελείωσα το σχολείο, μπήκα στη σχολή υποκριτικής, συγχρόνως δούλευα επτά μέρες την εβδομάδα σε ένα μπαρ για να πληρώνω τα δίδακτρα. Δεν υπήρχε χώρος και χρόνος για τίποτα άλλο στη ζωή μου. Με δυο λόγια, έτσι έμαθα…, είπε στο People.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ