Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι φραγκοφονιάς, και το έχω μετανιώσει αυτό πολλές φορές στη ζωή μου»


Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για το αν έχει δεχτεί προτάσεις από άλλα κανάλια εκτός του ALPHA και για το αν θα έφευγε αν της πρότειναν ένα μεγάλο ποσό.

Μίλησε επίσης για τις ανησυχίες της και για το αν της αρέσουν οι αλλαγές.

Δέχτηκες προτάσεις από άλλα κανάλια προκειμένου να φύγεις από τον ALPHA;

Υπήρξαν κάποια αναγνωριστικής φύσεως τηλέφωνα… Με ρώτησαν αν υπέγραψα και αν θα συνεχίσω στον ALPHA.

Εσύ ωστόσο επέλεξες να συνεχίσεις στον ALPHA.

Μα είμαι πολύ ευχαριστημένη. Και εκείνοι έμειναν ευχαριστημένοι και εδώ και καιρό έχουμε συμφωνήσει ότι θέλουμε να συνεχιστεί η συνεργασία μας. Είναι ένα πολύ καλό περιβάλλον, ζεστό, δεν είχα κανένα πρόβλημα. Δεν βρήκα λόγο ούτε καν να κάνω ένα ραντεβού, όπως όλοι οι επαγγελματίες και μετά να το χρησιμοποιήσω. Εγώ δεν τα κάνω αυτά. Ο χώρος μας είναι πολύ μικρός και όλοι γνωρίζουν τα πάντα. Μου αρέσει να παίζω με ανοιχτά χαρτιά.

Ούτε με ένα πολύ μεγάλο ποσό δεν θα σκεφτόσουν να φύγεις από τον ALPHA;

Δεν είμαι φραγκοφονιάς, και το έχω μετανιώσει αυτό πολλές φορές στη ζωή μου.

Είναι τελικά αυτό το είδος εκπομπής με το οποίο θέλεις να συνεχίσεις για χρόνια;

Για χρόνια; (γέλια). Εδώ μιλάς με έναν άνθρωπο που την αλλαγή την έχει στο τσεπάκι του, το ξέρεις καλά. Δεν βολεύομαι κάπου, Μπορεί να πεθάνω από το βόλεμα ή την ασφάλεια. Όλος ο κόσμος αναζητά την ασφάλεια και εγώ όπου νιώσω ασφαλής θα σηκωθώ να φύγω!

Επαγγελματικά κατανοώ την ανησυχία, ισχύει όμως το ίδιο και στην προσωπική ζωή;

Όχι, όχι, δεν είναι έτσι. Μιλώ για τα επαγγελματικά. Είδες ότι στον «Πρωινό Καφέ» άντεξα τρία χρόνια, μετά στο STAR. τελείωσα λίγο νωρίτερα απ» όσο θα μπορούσα.

Παρόλο που είμαι σταθερός άνθρωπος, λατρεύω τις αλλαγές. Είναι πολύ περίεργο, αλλά έχω ανθρώπους στη ζωή μου διαχρονικούς. Έχω τους φίλους που είχα από παιδί. Τον ίδιο κύκλο ανθρώπων εδώ και 35 χρόνια. Από την άλλη, ό,τι μπορώ να αλλάξω, από μαλλί μέχρι καθημερινή ρουτίνα, θα το αλλάξω, είπε στο Gala.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ