Η απάντηση του Γιαννούλη στον Βαζαίο μετά τις αιχμηρές δηλώσεις που δεν περιμέναμε (video)


Μια συνέντευξη του Λευτέρη Βαζαίου στην εκπομπή «Όλα λάθος», αποτέλεσε αφορμή για να προκληθούν κάοιες αντιδράσεις.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μίλησε για πολλά, ενώ αναφερόμενος στον πρώην συνεργάτη του, Ματθαίο Γιαννούλη, είχε πει χαρακτηριστικά:

«Τον ξέρω πάρα πολύ καλά, είναι μυθομανής. Οικονομικό πρόβλημα δεν είχα ποτέ. Πρόβλημα πάρα πολύ σοβαρό υγείας δεν είχα ποτέ. Δεν θα ήθελα να ξανασυνεργαστώ μαζί του ποτέ ξανά. Έγραψα ένα τραγούδι που λέει «ούτε καλημέρα από δω και πέρα», έχει κάνει προσπάθειες να συνεργαστούμε, εγώ δεν θέλω, θέλω να είμαι μόνος μου και κοιτάω μπροστά».

Σήμερα (25/7), λίγες μέρες μετά τις παραπάνω δηλώσεις, ο Ματθαίος Γιαννούλης, μίλησε στην εκπομπή καλοκαίρι #not και θέλησε να δώσει ένα τέλος σε αυτή την κόντρα.

Προσπέρασε λοιπόν τον χαρακτηρισμό «μυθομανής» και είπε μεταξύ άλλων:
«Η συνεργασία μας με τον Λευτέρη ήταν καλή. Πέρασε και τελείωσε. Τράβηξε πολλά, ταλαιπωρήθηκε πολύ, έκανε αποτοξίνωση, είναι καλά και θέλω να μαθαίνω ότι είναι καλά και πηγαίνει καλά με την υγεία του.

Δεν έχουμε καμία επικοινωνία. Μαθαίνω ότι θα κάνει οικογένεια και θέλω να είναι ευτυχισμένος. Εύχομαι μόνο να είναι καλά και τώρα που ξεπέρασε το πρόβλημα του να κοιτάξει να κάνει επιτυχία γιατί είναι ταλαντούχος και καλό παιδί».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ