Ανατριχίλα: Τον βρήκαν νεκρό στο μαγαζί που εργαζόταν 10 χρόνια μετά την εξαφάνισή του.


Μία πραγματικά συγκλονιστική κατάληξη είχε η υπόθεση του Larry Ely Murillo-Moncada, ο οποίος είχε εξαφανιστεί πριν 10 χρόνια, και οι έρευνες των Αρχών οδηγούνταν επί σειρά ετών σε αδιέξοδο. Βρέθηκε σε ένα κενό πίσω από ψυγείο στο σούπερ μάρκετ που εργαζόταν!

Η μυστηριώδης εξαφάνιση του Larry Ely Murillo-Moncada πριν 10 χρόνια στοίχειωνε την μικρή πόλη Council Bluffs στην Αιόβα των ΗΠΑ, καθώς όλες οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών όλα αυτά τα χρόνια κατέληγαν σε αδιέξοδο.

Μόλις πριν λίγα 24ωρα, οι Αρχές της μικρής πόλης των ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι εντόπισαν το πτώμα του άτυχου Larry Ely Murillo-Moncada πίσω από τα ψυγεία του σούπερ μάρκετ στο οποίο εργαζόταν, μόλις λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες που δημοσιεύονται στην Washington Post, τον Independent και στην Daily Express, την ημέρα που εξαφανίστηκε ο υπάλληλος του σούπερ μάρκετ, στις 28 Νοεμβρίου του 2009, επέστρεψε από την εργασία του αναστατωμένος, και σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η μητέρα του, τον πήγε στον γιατρό, ο οποίος και του συνταγογράφησε αντικαταθλιπτικά. Το φάρμακο φαίνεται πως δεν τον βοήθησε, και για πολλές ώρες, όπως αναφέρει η μητέρα του, βρισκόταν σε σύγχυση, ενώ εντελώς ξαφνικά άρχισε να έχει και ψευδαισθήσεις.

Σύμφωνα με την Washington Post, η μητέρα του είχε δηλώσει στις Αρχές ότι ο γιός της πίστευε ότι κάποιος τον παρακολουθούσε και ότι φοβόταν για τη ζωή του.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες της μητέρας, τη μέρα που εξαφανίστηκε ο 25χρονος, είχε φύγει χωρίς παπούτσια από το σπίτι του, ενώ δεν είχε πάρει ούτε τα κλειδιά του αυτοκινήτου του.
Το σώμα του άτυχου άνδρα βρέθηκε σε αποσύνθεση τη Δευτέρα, αλλά δεν ήταν δυνατό να γίνει αναγνώριση. Τα ρούχα όμως που φορούσε ταίριαζαν με τα ρούχα που φοορούσε ο Larry Ely Murillo-Moncada την ημέρα της εξαφάνισής του.

Οι έρευνες των Αρχών οδηγήθηκαν στη λύση του μυστηρίου μετά και από ανάλυση DNA, και οι γονείς του άτυχου άνδρα κλήθηκαν να επιβεβαίωσαν ότι πρόκειται για τον γιο τους που είχε εξαφανιστεί πριν 10 χρόνια!

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο νεαρός έχασε τη ζωή του όταν βρέθηκε σε μία υπερυψωμένη αποθήκη του καταστήματος, και έπεσε -πιθανόν από ατύχημα- από ύψος 3 μέτρων σε ένα κενό μισού μέτρου που χώριζε τους καταψύκτες του καταστήματος από τον τοίχο.

Δεν αποκλείεται μάλιστα ο θόρυβος των μεγάλων ψυγείων να κάλυψε τις φωνές του άτυχου άνδρα για βοήθεια. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο κατάστημα είναι κλειστό τα τελευταία χρόνια. Τον Ιανουάριο του 2019 ένα συνεργείο καθαρισμού κλήθηκε να το αδειάσει, και οι υπάλληλοι της εταιρίας βρέθηκαν μπροστά στο πτώμα του άτυχου νεαρού.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ