Εξαφανίστηκε πριν 10 χρόνια και βρέθηκε πίσω από ψυγεία σουπερ μάρκετ

Ένας 25χρονος από την Αϊόβα των ΗΠΑ εξαφανίστηκε μυστηριωδώς 10 χρόνια πριν και έκτοτε κανείς δεν είχε ίχνη του, ενώ οι έρευνες των Αρχών έφταναν σε αδιέξοδο. Σήμερα, μία δεκαετία αργότερα, οικογένεια και αστυνομία πήραν τις απαντήσεις τους.

Οι αστυνομικοί της μικρής πόλης Κάνσιλ Μπλαφς ανακοίνωσαν τη Δευτέρα ότι το πτώμα του Larry Ely Murillo-Moncada, τόσα χρόνια βρισκόταν πολύ κοντά στο σπίτι του, καθώς εντοπίστηκε πίσω από τα ψυγεία του σούπερ μάρκετ στο οποίο εργαζόταν.

Την ημέρα πριν την εξαφάνισή του, ο Larry επέστρεψε σπίτι από τη δουλειά, πολύ αναστατωμένος, σύμφωνα με δηλώσεις της μητέρας του. Εκείνη τον πήγε αμέσως στον γιατρό, ο οποίος του συνταγογράφησε αντικαταθλιπτικά.

Ωστόσο, το φάρμακο δεν βοήθησε. Όλη την υπόλοιπη ημέρα ο Murillo βρισκόταν σε σύγχυση, ενώ ξαφνικά άρχισε να ακούει φωνές και να έχει ψευδαισθήσεις.

«Είπε ότι κάποιος τον παρακολουθούσε και ότι φοβόταν» έχει αναφέρει η μητέρα του, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Washington Post.

Την ημέρα της εξαφάνισης, ο 25χρονος είχε βγει από το σπίτι του χωρίς παπούτσια, ενώ δεν πήρε μαζί του ούτε τα κλειδιά του αυτοκινήτου.

Το αποσυντεθειμένο σώμα που εντοπίστηκε τη Δευτέρα βρισκόταν σε αρκετά άσχημη κατάσταση ώστε να πραγματοποιηθεί οπτική αναγνώριση. Τα ρούχα ωστόσο ταίριαζαν με εκείνα που φορούσε ο Larry την ημέρα που εξαφανίστηκε. Λίγο μετά, οι γονείς του επιβεβαίωσαν πως πρόκειται για τον γιο τους.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ