Τι θα λέγατε για ένα Fiat Panda Abarth;


Γρήγορο και πρακτικό Fiat έχουμε να δούμε από την εποχή του Panda 100HP. Οι διάφορες εκδόσεις του Abarth 500 προφανώς με την πρακτικότητα είναι «τσακωμένες», ενώ και το Punto ζημιώνεται από την 3θυρη διάταξη. Ιδεατή λύση; Ένα Panda με το μοτέρ του γρήγορου 500 και τις περιποιήσεις της Abarth σε ανάρτηση και πλαίσιο.

Ο Matthew Parsons είχε την ίδια ακριβώς σκέψη και αποφάσισε να την υλοποιήσει, σε ψηφιακή μορφή, χρησιμοποιώντας το ταλέντο και τις γνώσεις του στον σχεδιασμό μέσω υπολογιστικών προγραμμάτων. Στο rendering βλέπουμε ένα Panda «σαύρα», με επιθετικό εμπρός προφυλακτήρα, «φρυδάκια» στα φωτιστικά σώματα, χορταστικά φουσκώματα στα φτερά και τις 17αρες ζάντες αλουμινίου του Abarth 500 κάτω από αυτά.

Το ποιόν του μηχανοστασίου αφήνεται στην φαντασία. Ο 1.400αρης MultiAir ξεκινά από τα 135 άλογα και έχει την δυναμική να φτάσει στα 200, με την μορφή του Abarth Assetto Corse. Θα μπορούσε κάλλιστα να υπάρχει διαφοροποίηση στην γκάμα, με την βάση να αποτελείται από την έκδοση των 135 ίππων, να συνεχίζει τα 150 ή 170 και να φτάνει στην κορυφαία των 200. Τροφή για σκέψη και όνειρα, αλλά ένα Abarth Panda -όπως θα ήταν η επίσημη ονομασία του- θα ήταν ίσως το πρακτικότερο hot hatch της σημερινής εποχής.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ