ΑΕΚ: Το αντίο του Γιαννούλη Λαρεντζάκη


Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης αποχαιρέτησε την ΑΕΚ, ευχαριστώντας την ομάδα και τον κόσμο της για τη στήριξη τους.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ. Ο διεθνής γκαρντ πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την Ένωση έπειτα από τρία χρόνια, προκειμένου να βρει μία ομάδα που θα αγωνίζεται στην Euroleague.

Ο Λαρεντζάκης, μ’ ένα συγκινητικό μήνυμα, είπε το δικό του «ευχαριστώ» στην Ένωση και τον κόσμο της, κάνοντας λόγο για μία δύσκολη απόφαση.

«Έρχεται η στιγμή που παίρνεις δύσκολες αποφάσεις.! Ένας κύκλος έκλεισε με πολύ έντονες και όμορφες στιγμές που θα μου μείνουν αξέχαστες! Τρία χρόνια με επιτυχίες αποτυχίες τα πάντα όλα.!! Ευχαριστώ αυτούς που με εμπιστεύτηκαν και με βοήθησαν! Ευχαριστώ το κόσμο της ΑΕΚ για την στήριξη τους», τόνισε ο Έλληνας άσος.

View this post on Instagram

Ερχεται η στιγμή που παίρνεις δυσκολες αποφασεις.! Ένας κύκλος έκλεισε με πολύ έντονες και όμορφες στιγμές που θα μου μείνουν αξέχαστες! Τρία χρόνια με επιτυχίες αποτυχίες τα πάντα όλα.!! Ευχαριστώ αυτούς που με εμπιστεύτηκαν και με βοήθησαν! Ευχαριστώ το κόσμο της Αεκ για την στήριξη τους.. #thanks #aek #neverforget ‍♂️

A post shared by Larentzakis Giannoulis (@larentzakis_5) on

Λίγη ώρα αργότερα, η ΑΕΚ ανακοίνωσε κι επίσημα τη λύση της συνεργασίας της με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη.Η ανακοίνωση

Μετά από τρία (3) χρόνια κοινής πορείας, με απότοκο αυτής της συνεργασίας τρία τρόπαια εντός και εκτός συνόρων, οι δρόμοι μας χωρίζουν…

Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι πριν από λίγο λύθηκε «κοινή συναινέσει» το συμβόλαιο του Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ο οποίος πάντως συνέβαλε αποφασιστικά στην αναρρίχηση της «Βασίλισσας» προς την κορυφή.

Το Κύπελλο Ελλάδος, το ευρωπαϊκό τρόπαιο, το παγκόσμιο «δισκοπότηρο», αλλά κυρίως η πανελλήνια και κατόπιν διεθνής καταξίωση μιας Ομάδας, που βρέθηκε κάποτε στα «Τάρταρα» της απαξίωσης, αλλά αναγεννήθηκε από τις στάχτες της, φέρουν και την υπογραφή του Γιαννούλη Λαρεντζάκη. Το όνομά του ανεξάρτητα από την εξέλιξη αυτή καταγράφηκε στο «Πάνθεον» των σπουδαίων της «Ένωσης» κι αυτό είναι πανθομολογούμενο.

Η ΑΕΚ BC εύχεται στον Γιαννούλη κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ