Χανιά: Σάλος με ανάρτηση αστυνομικού που συμμετείχε στις έρευνες για την Αμερικανίδα βιολόγο


Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει η ανάρτηση που έκανε στο Facebook ένας αστυνομικός που συμμετείχε στις έρευνες εντοπισμού της Αμερικανίδας βιολόγου Suzanne Eaton, η οποία τελικά βρέθηκε άγρια δολοφονημένη μέσα σε παλιό πολυβολείο των Γερμανών.

Ο αστυνομικός, τη στιγμή που βρισκόταν σε εξέλιξη η μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό της γυναίκας, ανέβασε κάποιες φωτογραφίες με συναδέλφους του στο Facebook κι έγραψε:

«Δυνατή search team… Πού θα πάει μωρή θα σε βρούμε».

Όταν εντοπίστηκε το πτώμα της βιολόγου και αποκαλύφθηκε ο φρικιαστικός τρόπος με τον οποίο δολοφονήθηκε από τον 27χρονο αγρότη, αρκετοί ήταν οι χρήστες που αντέδρασαν έντονα κι έγραψαν αρνητικά σχόλια για τον αστυνομικό.

Μάλιστα ο ίδιος, μετά από τον σάλο που προκλήθηκε, με νέα του ανάρτηση ζήτησε συγγνώμη, λέγοντας ότι παρεξηγήθηκε, λόγω ενός… ορθογραφικού λάθους.

«Λόγω ορθογραφικού και μόνο λάθους η ανάρτησή μου σχετικά με τις έρευνες για την Αμερικάνα βιολόγο παρεξηγήθηκε. Ήθελα να γράψω θα σε βρούμε μωρέ. Θέλω να διαβεβαιώσω ότι δεν είχα καμία πρόθεση ούτε να προσβάλω, ούτε να θίξω και να προσβάλω την άτυχη γυναίκα και την οικογένειά της… Ζητώ και πάλι συγγνώμη. Όποιοι με ξέρουν γνωρίζουν το ήθος και τον χαρακτήρα μου», έγραψε.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ