Το Amber alert για Βαρουφάκη, ο “παγοθραύστης” Μητσοτάκης, ο αμήχανος Τσίπρας. “Μέσα” στο Προεδρικό. video


Αρκετούς πρωταγωνιστές αλλά και πρωταγωνίστριες είχε η λαμπερή δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο για τα 45 χρόνια από την πτώση της χούντας και την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα μας. Δείτε το ρεπορτάζ πίσω από τις κλειστές πόρτες του μεγάρου της Ηρώδου Αττικού.

Αυτός που πρωταγωνίστησε στο… πιο εντυπωσιακό ευτράπελο της γιορτής στο Προεδρικό ήταν ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Είχε έρθει η ώρα για την… οικογενειακή φωτογραφία των πολιτικών αρχηγών, με τον Προκόπη Παυλόπουλο, αλλά ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 ήταν άφαντος!

Ο κ. Βαρουφάκης είχε πιάσει ψιλοκουβέντα με κάποιον από τους 1.400 προσκεκλημένους και ξεχάστηκε.

Ωστόσο, μάλλον φαίνεται ως πρωτάρης να μην έβρισκε και το δρόμο για να συναντήσει τον οικοδεσπότη κ. Παυλόπουλο και τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς που τον ανέμεναν.

Κι ενώ η ομαδική φωτογραφία θα έπρεπε να είναι έτσι:

… η πρώτη φωτογραφία που τραβήχτηκε ήταν αυτή:

Όπως εξηγεί η καλή συνάδελφος, Ευαγγελία Τσικρίκα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook: «Ψάχνοντας τον Βαρουφάκη… Εμφανίστηκε με καθυστέρηση γιατί είχε πιάσει την κουβέντα με έναν εκ των 1.400 καλεσμένων του ΠτΔ»!

Δείτε το βίντεο στο οποίο ο Γιάνης Βαρουφάκης λάμπει… διά της απουσίας του!

Ψάχνοντας τον Βαρουφάκη…Εμφανίστηκε με καθυστέρηση γιατί είχε πιάσει την κουβέντα με έναν εκ των 1400 καλεσμένων του ΠτΔ.#ΠροεδρικόΜέγαρο #Δεξίωση #45η_επέτειος_αποκατάστασης_Δημοκρατίας

Gepostet von Evangelia Tsikrika am Mittwoch, 24. Juli 2019Ο «παγοθραύστης» Μητσοτάκης

Όσο περνούσαν τα λεπτά και ο πρόεδρος του ΜέΡΑ25 δεν εμφανιζόταν, κάπως έπρεπε οι πολιτικοί να… σπάσουν τον πάγο.

Τότε σε ρόλο παγοθραύστη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης άνοιξε συζήτηση για τον καιρό, στην οποία έσπευσε να πάρει μέρος ο Πρόεδρος  της Δημοκρατίας.

Δείτε τη στιχομυθία που περιελάμβανε θερμοκρασίες και μποφόρ στο παρακάτω βίντεο:

Φυσικά, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσίαζε και τί είπαν μεταξύ τους οι αρχηγοί στο περίπτερο του κήπου του Προεδρικού Μεγάρου, με τους ρόλους αντεστραμμένους μεταξύ του νεοεκλεγμένου πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και του απελθόντα Αλέξη Τσίπρα.

Μπορεί οι σχέσεις του κ. Τσίπρα με τον Γιάνη Βαρουφάκη να βρίσκονται στο ναδίρ μετά το 2015, οι δύο άνδρες όμως αντάλλαξαν μία – τυπική έστω – χειραψία στο Προεδρικό. Σε εγκάρδιο κλίμα η εκδήλωση

Σε εγκάρδιο και συναινετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η δεξίωση που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος με την ευκαιρία της 45ης Επετείου Αποκατάστασης της Δημοκρατίας, στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου.

Στην επετειακή εκδήλωση παρευρέθηκε σύσσωμη η πολιτική ηγεσία της Χώρας, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Κώστας Τασούλας, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ κ. Φώφη Γεννηματά, ο ΓΓ του ΚΚΕ κ. Δημήτρης Κουτσούμπας, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κ. Κυριάκος Βελόπουλος, ο επικεφαλής του Μέρα 25 κ. Γιάνης Βαρουφάκης, η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, αρκετοί αντιστασιακοί του αντιδικτατορικού αγώνα και συγγενείς αποθανόντων αντιστασιακών, καταξιωμένοι καλλιτέχνες, καθώς και πολλοί δημοσιογράφοι και επιχειρηματίες.

 

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ