Για να θυμούνται οι παλιοί… Η Σμαράγδα Καρύδη όπως δεν την έχετε ξαναδεί (Photos)


Μια μοναδική φωτογραφία της Σμαράγδας Καρύδη που σίγουρα δεν έχετε ξαναδεί και σίγουρα θα σας πάει πολλά πολλά χρόνια πίσω.

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι, ένα πράγμα.

Η Σμαράγδα Καρύδη μπορεί να είναι φαν των social media αλλά ποτέ δεν θα δει κάνεις στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media κάτι απλό, κάτι καθημερινό… γιατί;

Γιατί απλά είναι η Σμαράγδα Καρύδη.

Μπορεί η ηθοποιός αυτό το διάστημα να προετοιμάζεται για το σκηνοθετικό της ντεμπούτο με την παράσταση «Του κουτρούλη ο γάμος», όμως πάντα υπάρχει χρόνος μια αναδρομή στο πλαρελθόν.

Η ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, από το παρελθόν οπού ποζάρει με τις καλές τις φίλες Βίκυ Βολιώτη και Λήδα Ματσάγγου.

«Την ανεβάζω γιατί είναι το πιο αστείο πράγμα που είδα σήμερα. Εγώ με τις φίλες μου πριν από πολλά πολλά χρόνια μετά από κάποια πρεμιέρα, με πολλή μπούκλα, πιστολάκι, λακ, κόκκινο κραγιόν, εγώ με σμόκι Άι σαν να μην υπάρχει αύριο, μαύρα ρούχα και ύφος ότι τα έχουμε κάνει όλα σωστά @vickyvolioti_official @lidamatsagou «Είμαστε ακόμα ζωντανοί στη σκηνή σαν βλαχοσυγκρότημα…», γράφει στο σχόλιο της και εμείς απλά παρατηρούμε πως ο χρόνος είναι τόσο καλός μαζί τους!

Εσείς τι λέτε;

Για δείτε τη φωτογραφία στη gallery που ακολουθεί

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ