Χαμός! Μετά το χωρισμό έρχεται και η αμφισβήτηση της πατρότητας του παιδιού (photos)


Σχεδόν τρεις μήνες μετά το χλιδάτο τους γάμο, όλα τελειώσαν, αφού οι πληροφορίες θέλουν το μοντέλο να τον έχει απατήσει.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο ίδιος ο γαλαζοαίματος, αμφισβιτώντας την πατρότητα του παιδιού που γεννήθηκε τον Μάιο.

Μπορεί να είχε ακουστεί ότι αιτία για το διαζύγιο-βόμβα που πήρε ο 49χρονος σουλτάνος Μοχάμετ Ε» του Κελαντάν στα τέλη του Ιουνίου ήταν η αποκάλυψη ότι η 27χρονη Οξάνα Βοεβοντίνα έκανε σεξ σε reality της ρωσικής τηλεόρασης λίγο μετά τη στέψη της το 2015 ως Μις Μόσχα, ωστόσο τα πράγματα φαίνονται ότι είναι χειρότερα για τον πρώην βασιλιά.

Ο δικηγόρος του 49χρονου, ο Κοχ Τιεν Χούα, δήλωσε στην εφημερίδα «Straits Times» ότι «δεν υπάρχουν αντικειμενικές αποδείξεις μέχρι τώρα για τον βιολογικό πατέρα του παιδιού».

Αν αναλογιστεί κανείς ότι το παιδί γεννήθηκε τον Μάιο και ότι η εγκυμοσύνη διαρκεί εννέα μήνες, προκύπτει ότι η Βοεβοντίνα έμεινε έγκυος τέλη του Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου του 2018.

Ο σουλτάνος και η εστεμμένη είχαν παντρευτεί με μουσουλμανικό γάμο στις 7 Ιουνίου, πράγμα που σημαίνει πως η 27χρονη έμεινε έγκυος κατά τη διάρκεια του γάμου.

Αν ο Μοχάμετ.Ε» αμφισβητεί ότι είναι ο πατέρας του παιδιού, σημαίνει ότι πιστεύει πως η τότε σύζυγος του τον απάτησε με άλλον άντρα στα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου.

Η 27χρονη από την άλλη, βρίσκεται με τον γιο της στη Μόσχα και συνεχίζει να δηλώνει ότι είναι ακόμη… παντρεμένη με τον Μοχάμετ Ε», ο οποίος παραιτήθηκε αιφνιδίως από τον θρόνο της Μαλαισίας τον Ιανουάριο 2019, τρία χρόνια πριν από τη λήξη της θητείας του, που άρχισε τον Δεκέμβριο του 2016.

Πηγή: Espresso


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ