Παναθηναϊκός – Φριντέτ: “Είναι διασκεδαστικό να βλέπω τον Καλάθη να παίζει” – video


Ο Τζίμερ Φριντέτ αναμένεται να αποτελέσει φέτος «δίδυμο» με τον Νικ Καλάθη στα γκαρντ του Παναθηναϊκού, αλλά προς το παρόν τον απολαμβάνει στο αμερικανικό τουρνουά TBT.

Φριντέτ και Καλάθης συμμετέχουν στο τουρνουά των 2 εκατομμυρίων ευρώ στις ΗΠΑ, με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού να αγωνίζεται κανονικά και τον Αμερικανό να είναι προπονητής σε μία από τις ομάδες της διοργάνωσης.

Ο ίδιος μίλησε για το γεγονός, υποστηρίζοντας ότι ήταν επιλογή του να μην αγωνιστεί φέτος, ενώ εμφανίστηκε ενθουσιασμένος από τον αρχηγό του στο Τριφύλλι και όσα κάνει στο τουρνουά με την ομάδα του Χάινς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι ατάκες του Φριντέτ

«(Για το αν θα παίξει στο ΤΒΤ)Όχι, όχι φέτος. Είμαι ο προπονητής. Όμως, είναι διασκεδαστικό να βλέπω τον Νικ να παίζει. Έχουν μια ομάδα γεμάτη με παίκτες της Euroleague, που είναι πραγματικά καλή.

Και εμείς παίξαμε με μια αθλητική ομάδα, που παίρνει ριμπάουντ και σουτάρει καλά. Και τα επόμενα ματς θα είναι σκληρά. Είναι ωραίο να βλέπω κάποιους παίκτες, που έχω παίξει μαζί τους ή ως αντίπαλος να αγωνίζονται, όπως και νέους συμπαίκτες μου. Είμαι ενθουσιασμένος. Δεν είναι πάντως ότι δεν μπορώ να παίξω. Απλά αποφάσισα να μην το κάνω».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ