Γκολομέεβ: «Να “σπάσω” το ρεκόρ μου»


Ασταμάτητος ο Κρίστιαν Γκολομέεβ έγινε ο πρώτος Έλληνας κολυμβητής που θα αγωνιστεί σε τελικό του 18ουΠαγκοσμίου πρωταθλήματος.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε εντυπωσιακή κούρσα στον ημιτελικό των 50μ. ελευθέρου και με χρόνο 21.60 που είναι η καλύτερη φετινή του επίδοση πέρασε ως 4ος στον μεγάλο τελικό που θα γίνει το Σάββατο 14:00 ώρα Ελλάδας.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, σε δηλώσεις του στον απεσταλμένο του ΠΣΑΤ, Νίκο Γκομώλη, υποστήριξε: «Είμαι χαρούμενος. Δεν ήταν άσχημη κούρσα, υπήρχε λίγο άγχος για να μπω στον τελικό. Θα ήθελα να είναι λίγο πιο γρήγορος ο χρόνος, αλλά στόχος ήταν να μπω στον τελικό και να είμαι συγκεντρωμένος εκεί, να κάνω μια πολύ καλή κούρσα και άμα βγει όπως πρέπει να είμαι και στα μετάλλια. Έβλεπα ότι είμαι κοντά στον Πράουντ, κρίθηκε στην τελευταία χεριά, ίσως η εκκίνηση να μπορούσε να πάει λίγο καλύτερα.

Θα ήθελα στον τελικό να πάω κάτω από το ρεκόρ μου που είναι 21.44, θα προσπαθήσω. Είμαι χαρούμενος όμως, είναι η τρίτη φορά που μπαίνω σε παγκόσμιο πρωτάθλημα σε τελικό οπότε όλα καλά. Τώρα θα ξεκουραστώ θα συγκεντρωθώ και θα κολυμπήσω λίγο το πρωί».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ