Συναγερμός: Εξερράγη ηφαίστειο στην Ινδονησία


Οι Αρχές της Ινδονησίας εξέδωσαν την Παρασκευή εντολή αυξημένης επιφυλακής αλλά και μια προειδοποίηση για την εναέρια κυκλοφορία, μετά και την έκρηξη ηφαιστείου που βρίσκεται στην Μπαντούγκ, την τρίτη μεγαλύτερη πόλη στο νησιωτικό σύμπλεγμα της δυτικής Ιάβας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ειδησεογραφικό πρακτορείο Xinhua, η Γεωλογική Υπηρεσία του Υπουργείου Ενέργειας και Μεταλλευτικών Πόρων της χώρας εξέδωσε πορτοκαλί προειδοποίηση για την Αεροναυτιλία, καθώς η τέφρα που εκλύεται από το ηφαίστειο φτάνει σε υψόμετρο 1.000 ποδών πάνω από τον κρατήρα του ηφαιστείου Ταγκουμπάν Παράχου, που βρίσκεται 30 χλμ. βορείως της Μπαντούγκ.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, η Εθνική Υπηρεσία Εθνικών Καταστροφών της Ινδονησίας (BNPB) ανακοίνωσε πως στάχτη έχει εκλυθεί και σε ακτίνα 1 – 2 χλμ. περιμετρικά του ηφαιστείου και για το λόγο αυτό έχουν εκκενωθεί ολόκληρες περιοχές.

Εξάλλου, το Κέντρο Ηφαιστειολογίας και Μετριασμού Γεωλογικών Καταστροφών της Ινδονησίας (PVMBG) ανέφερε ότι μικρές δονήσεις σημειώνονται τις τελευταίες ώρες στην περιοχή, όπου εξερράγη το ηφαίστειο.

Η Μπαντούγκ είναι ένα από τα μεγαλύτερα τουριστικά θέρετρα στη δυτική Ιάβα.


Πηγή


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το όνομά μου είναι ο Λεωνίδας Νεφέλη, έχω παντρευτεί για πάνω από 6 χρόνια και ήταν τρομερό γιατί ο σύζυγός μου πραγματικά εξαπάτησε για μένα και έψαχνε για διαζύγιο, καταρρίψαμε πριν από ένα χρόνο και επέστρεψα μετά από τόσους λόγους για ωραία δώρα αγάπης . Αγαπώ τον σύζυγό μου τόσο πολύ που δεν υπάρχει ώρα της ημέρας, όταν δεν σκέφτομαι γι ‘αυτόν, είναι ένας κόσμος για μένα, τον εκτιμώ με τον ίδιο τρόπο. να μην μπορώ να κάνω τίποτα για να τον βλάψω ή να τον κάνει να αισθάνεται λυπημένος. Βρήκα ένα ιστολόγιο στο blog Μια μαρτυρία που ονομάζεται “Osawe jennifer” στο Διαδίκτυο, πώς αποκατέστησε την μεγάλη καταπιεσμένη μεγάλη ιέρεια του ναού της προίκας, τον πρώην σύζυγό της στο σπίτι μετά από 3 ημέρες αγάπης. Έχω διαβάσει τόσα πολλά διαφορετικά μετα-σχόλια σχετικά με τις αμηχανίες Οι μεγάλες δυνάμεις βοήθησαν τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, ανεξάρτητα από την απόσταση, έφεραν πρώην αγάπη και βοήθησαν στην επίλυση του διαζυγίου και οι ξεχωριστοί λογαριασμοί επέστρεψαν από αγάπη και δημιούργησαν ευτυχισμένους ανθρώπους στη σχέση. Πρέπει να είμαι 100% σίγουρος, οπότε προσπάθησα και έστειλε ένα μήνυμα επικοινωνίας στο [email protected] ή whatsapp +2349014523836 και απάντησε αμέσως και του είπα την ιστορία μου και μου έδωσε μόνο 2 ημέρες για να ρίξει ένα ξόρκι τη νύχτα ήταν πίσω και ικέτευσε για συγχώρεση, πόσο υπέροχο και αξιόπιστο ήταν το έργο του. Εάν κάποιος έχει παρόμοια προβλήματα, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί του στο e-mail του.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ