Η γιαγιά είχε κρυμμένα 100.000 ευρώ και της τα έφαγε… ο «τεχνικός» της ΔΕΗ


Φλέβα χρυσού χτύπησε απατεώνας στο Κωσταλέξι Λαμίας όταν προσποιούμενος τον τεχνικό της ΔΕΗ κατάλαβε ότι μια 84χρονη έκρυβε στο σπίτι της πάνω από 110.000 ευρώ! Η ηλικιωμένη γυναίκα πίστεψε σήμερα το μεσημέρι ότι μπροστά της είχε έναν τεχνικό της ΔΕΗ ο οποίος της είπε ότι υπάρχει κίνδυνος βραχυκυκλώματος και έπρεπε να κοιτάξει το ρολόι.
Αφού έκανε ότι έφτιαχνε το ρολόι και της είπε ότι αποκαταστάθηκε το πρόβλημα της ο αθεόφοβος της ζήτησε για τον κόπο του και 100 ευρώ! Έτσι, κατάλαβε που έκρυβε τα χρήματά της η 84χρονη γυναίκα.
Ο μαϊμού τεχνικός χαιρέτησε τη γιαγιά κι έφυγε. Λίγο αργότερα όμως επέστρεψε και φυσικά πήγε κατευθείαν εκεί που ήταν το κομπόδεμα – χρυσάφι.

Η ηλικιωμένη είχε την κρυψώνα σε εξωτερικό μέρος του σπιτιού. Ο άγνωστος, της έκλεψε όλα τα χρήματα που υπολογίζονται πάνω από 110.000 ευρώ! Η ηλικιωμένη όταν κατάλαβε τι είχε συμβεί ήταν αργά. Ειδοποίησε την αστυνομία που προσπαθεί μέσω των περιγραφών και των καταθέσεων να ταυτοποιήσει τον απατεώνα προκειμένου να εντοπιστεί και να συλληφθεί.
Η 84χρονη είναι σοκαρισμένη, αφού όπως είπε στους αστυνομικούς, πρόκειται για τις οικονομίες μιας ολόκληρης ζωής.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ