ΠΑΟΚ – Άγιαξ, Βέρνμπλουμ: “Η ομάδα πρέπει να βάλει τα δυνατά της”


Ο Πόντους Βέρνμπλουμ μίλησε για τις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ στα προκριματικά του Champions League.

Ο μέσος του Δικεφάλου τόνισε ότι όλα ξεκινάνε από το μηδέν κι ότι η ομάδα της Θεσσαλονικής θα πρέπει να βάλει τα δυνατά της απέναντι στους ισχυρούς Ολλανδούς.Όσα δήλωσε στην κάμερα του PAOKTV

Για την επιστροφή του και την υποδοχή των συμπαικτών του: «Προλάβαμε και δεθήκαμε με τον Βιεϊρίνια και τον Μαουρίσιο. Με πίεσαν και με βοήθησαν για να επιστρέψω πιο δυνατός και θα κάνω το ίδιο και εγώ για αυτούς».

Για τα παιχνίδια με τον Άγιαξ: «Όλα ξεκινάνε από το μηδέν. Υπάρχουν αρκετά νέα πρόσωπα, υπάρχει ένα καινούργιο τεχνικό επιτελείο και οι βάσεις μπαίνουν από την αρχή. Οι εμφανίσεις της ομάδας στα φιλικά ήταν πολύ καλές. Υπάρχει η πρόκληση των αναμετρήσεων με τον Άγιαξ, αλλά όλη η ομάδα θα πρέπει να βάλει τα δυνατά της».

Για τον Εσίτι: «Δεν έχω προλάβει να έχω πλήρη εικόνα. Θα πρέπει να βρεθεί χημεία μεταξύ μας και να στηθεί ένα δυνατό σύνολο».

Ερωτηθείς για το τι κάνει στον ελεύθερο χρόνο του: «Στο γυμναστήριο η δική μου δουλειά είναι αυξημένη, κουβαλάω μαζί μου το λαπτοπ μου και έχω παίξει 14 σεζόν στο Football Manager. Δεν σκέφτομαι να ακολουθήσω καριέρα προπονητή, αλλά θα συνεχίσω να παίζω Football Manager για διασκέδαση».

Για το οικογενειακό κλίμα της ομάδας: «Είναι κάτι μεταξύ σεβασμού και διασκέδασης, ώστε να γίνει πιο εύκολη η καθημερινότητα. Για να ξανατραγουδίσω θα πρέπει να πιω πολλά ποτά, δεν ήξερα ότι θα βγει το video στην δημοσιότητα (σ.σ γέλια)».

Για το τι πρέπει να περιμένουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ: «Θα πρέπει να περιμένουν να δώσω ότι έχω και δεν έχω στο γήπεδο. Γίνομαι πιο δυνατός όταν βγαίνω στο γήπεδο και θα είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα όταν βγω στο γήπεδο».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ