«Έρωτας μετά»: Το καστ και η υπόθεση της σειράς (photos)


Μία νέα, δραματική σειρά τίτλο «Έρωτας μετά» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα με το νέο πρόγραμμα του ΑLΡΗΑ. Πρόκειται για μία πολύ δυνατή ιστορία, με ίντριγκες, μυστικά από το παρελθόν και ένα έγκλημα που αφήνει πίσω του θύματα και αποκαλύψεις.

Ο ΑLΡΗΑ είναι από τους τηλεοπτικούς σταθμούς που και την επόμενη σεζόν θα ποντάρουν πολλά στη μυθοπλασία. Έτσι, ήδη έχει αρχίσει η προετοιμασία μίας νέας, δραματικής σειράς με τίτλο «Έρωτας μετά», που βασίζεται στο πρωτότυπο σίριαλ «Love After Love ».

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου προκειμένου να υπάρχει ικανοποιητικό υλικό για την πρεμιέρα, που υπολογίζεται να γίνει μαζί με το νέο πρόγραμμα του σταθμού τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Το σενάριο φέρει την υπογραφή του Παναγιώτη Ιωσηφέλλη, ενώ το τιμόνι της σκηνοθεσίας κρατά ο Στέφανος Μπλάτσος.

Ανάμεσα σε άλλους, τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν ο Αντώνης Καρυστινός, η Βάσω Λασκαράκη, ο Μάριος Αθανασίου, η Έμιλυ Κολιανδρή, ο Γεράσιμος Γεννατάς, ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, η Ευγενία Σαμαρά, ο Νίκος Γαλανός, η Μπέτυ Λιβανού, ο Γιώργος Παπαπαύλου, ο Παναγιώτης Καρμάτης, η Λένα Δροσάκη, ο Σόλων Τσούνης, και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Δείτε την υπόθεση της νέας σειράς του ALpha στην gallery που ακολουθεί:

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ