Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα ο Κουζμίνσκας. “Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν περίεργα για εμένα”


Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού έφτασε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας.

Με καθυστέρηση δύο ωρών έφτασε στην Αθήνα μέσω Βαρσοβίας για λογαριασμό του Ολυμπιακού ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας.

Ο 29χρονος φόργουορντ θα μεταβεί στο ξενοδοχείο και το Σάββατο (27/7) θα περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και θα έχει την πρώτη γνωριμία με τους ανθρώπους της νέας του ομάδας.

«Είχα μια καθυστέρηση, είμαι εδώ και αυτό είναι το ευχάριστο. Ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα. Λίγες χώρες αγαπούν το μπάσκετ με τέτοιο τρόπο, μία είναι η Λιθουανία και άλλη μία η Ελλάδα.

Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν περίεργα για εμένα. Άλλαξα τον τρόπο παιχνιδιού και την θέση μου. Μπορεί να είμαι βετεράνος αλλά είμαι ακόμα πολύ νέος, μέσω του Ολυμπιακού θέλω να βρω τον παλιό καλό μου εαυτό», τόνισε αρχικά.

Για το τι γνωρίζει για τον Ολυμπιακό: «Έχω μιλήσει με τον κόουτς Μπλατ, με κάποιον από τους παίκτες δεν έχω συνυπάρξει σε κάποια ομάδα αλλά έχω βρεθεί αντίπαλος με πολλούς από αυτούς, όπως για παράδειγμα με τον Παπανικολάου με τις εθνικές ομάδες. Το σημαντικό για εμένα δεν είναι ο τρόπος που θα παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από αυτό, πως θα είναι δηλαδή η ατμόσφαιρα, το κλίμα».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ