Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Ραγίζει καρδιές με το μήνυμά της ανήμερα της γιορτής του πατέρα της (Photos)

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον πατέρα της, ο οποίος γιορτάζει μιας και είναι σήμερα 27 Ιουλίου του Αγίου Παντελεήμονα.

Η ηθοποιός πόσταρε μία φωτογραφία με τον αγαπημένο της πατέρα με αφορμή την ονομαστική του εορτή και μας συγκίνησε με το μήνυμά της. Ο πατέρας της έχει άνοια και πια δε θυμάται.

Συγκεκριμένα έγραψε η ηθοποιός: «Ο μπαμπάκας μου… Γιορτάζει σήμερα, είναι του Αγίου Παντελεήμονος, αλλά πια δυστυχώς δε θυμάται ούτε ότι γιορτάζει, δε θυμάται ούτε ποια είμαι ούτε τι συγγένεια έχουμε… Ο μπαμπάκας μου δε θυμάται που με έπαιρνε απ’ το χέρι και με πήγαινε στη Λυρική Σκηνή για να δούμε όπερες και μπαλέτο, δε θυμάται πως αν 14 Φλεβάρη ήμουν μόνη μου ήταν ο άντρας που μου έστελνε λουλούδια, δε θυμάται που με συνόδεψε νύφη στην εκκλησία και πόσο με καμάρωνε στο θέατρο. Δε θυμάται πόση πολλή αγάπη έχει δώσει σε εμάς τα παιδιά του και πως γινόταν θυσία προκειμένου να μας παρέχει ότι καλύτερο σε ότι κι αν του ζητούσαμε. Εγώ που τα θυμάμαι όλα αυτά -πως άλλωστε να τα ξεχάσω- νιώθω τόσο ευλογημένη που είμαι κόρη του και θα ήθελα- αν υπήρχε περίπτωση να καταλάβει- να του σιγοψυθιρίσω ένα τεράστιο ευχαριστώ και να του πω πόσο βαθειά τον αγαπώ. Μπαμπάκα μου…..».

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ