Έχετε σημάδια της ηλικίας στο δέρμα σας; Με αυτό το απλό κόλπο θα εξαφανιστούν αμέσως

Έχετε και εσείς σημάδια της ηλικίας;
Καθώς μεγαλώνετε η εμφάνιση σας αρχίζει να αλλάζει. Εμφανίζονται ρυτίδες, η βαρύτητα αρχίζει να έχει το αντίκτυπο της σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος σας και εμφανίζονται σκούρα σημάδια στο δέρμα σας. Αυτά τα σημάδια ονομάζονται σημάδια της ηλικίας ή κηλίδες. Μπορεί να εμφανιστούν στο πρόσωπο σας, στα πόδια σας, στα χέρια σας, στους ώμους σας, στις παλάμες σας: στην πραγματικότητα παντού στο σώμα σας.

Τα σημάδια της ηλικίας είναι μια μορφή υπερχρωματισμού του δέρματος.
Υπερχρωματισμός
Αυτή η συνηθισμένη κατάσταση οφείλεται στην μεγάλη παραγωγή μελανίνης (μια φυσικής χρωστικής ουσίας μέσα στο δέρμα) και η οποία προκαλεί σκούρα σημάδια και μια επιδερμίδα με διαφορετικές αποχρώσεις σε συγκεκριμένα σημεία. Αυτά τα σημάδια δεν είναι επικίνδυνα, αν και καλό είναι να τα προσέχετε. Συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας γιατρό όταν:

▪ Μερικά σημάδια γίνονται πιο σκούρα από άλλα
▪ Εμφανίζεται ένας σκούρος κύκλος γύρω από ένα (ή περισσότερα) σημάδια
▪ Μεγαλώνουν και αρχίζουν να παίρνουν ένα κόκκινο χρώμα

Ένα κρεμμύδι
Γνωρίζατε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα απλό οικιακό προϊόν για να αντιμετωπίστε αυτές τις κηλίδες; Πιθανώς έχετε ήδη στο σπίτι σας τα δύο συστατικά που απαιτούνται: ένα κρεμμύδι και ξύδι από μηλίτη. Έχει αποδειχτεί ότι ο χυμός από ένα κρεμμύδι βοηθάει στην απομάκρυνση αυτών των σημαδιών. Μετά είναι το ξύδι από μηλίτη, το οποίο βοηθάει στην απομάκρυνση των νεκρών στρώσεων του δέρματος.

Με αυτά τα δύο θεραπευτικά συστατικά μπορείτε να κάνετε το δέρμα σας να φαίνεται φρέσκο και χωρίς σημάδια πολύ εύκολα! Λιώστε ένα κρεμμύδι σε πολτό. Βάλτε τον πολτό σε ένα βαμβακερό ύφασμα ή σε ένα κόσκινο και βγάλτε τον χυμό. Αναμείξτε τον χυμό από το κρεμμύδι μ ε το ξύδι από μηλίτη και απλώστε το στα σκούρα σημάδια. Επαναλάβετε σε καθημερινή βάση για μερικές εβδομάδες και θα δείτε ότι τα σημάδια θα γίνονται λιγότερο έντονα!

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ