Αμερικανός τουρίστας δολοφόνησε αστυνομικό με 8 μαχαιριές. Το απίστευτο παρασκήνιο.


Μια υπόθεση δολοφονίας ενός αστυνομικού από έναν πλούσιο Αμερικανό τουρίστα απασχολεί την κοινή γνώμη στην Ιταλία. Ο αστυνομικός έπεσε νεκρός με 8 μαχαιριές ενώ η υπόθεση πριν διαλευκανθεί έγινε μέχρι και πολιτικό ζήτημα από τον Σαλβίνι που πίστεψε αρχικά ότι η δολοφονία έγινε από μετανάστη και προσπάθησε να το εκμεταλλευθεί για το ακροδεξιό του ακροατήριο.

Η υπόθεση έχει ως εξής: Ο νεαρός και πλούσιος αμερικανός τουρίστας με φίλους του προσπάθησαν να αγοράσουν ναρκωτικά από έναν ντίλερ στο κέντρο της Ρώμης. Όμως, ο ντίλερ τους κορόιδεψε πουλώντας τους ασπιρίνη για κοκαΐνη και τότε αποφάσισαν να τον εκδικηθούν. Αρχικά του έκλεψαν το σακίδιό του. Στην συνέχεια του έδωσαν νέο ραντεβού για να του το επιστρέψουν στις 3 το πρωί. Όμως, ο ντίλερ κατήγγειλε την κλοπή στην αστυνομία και στο σημείο του ραντεβού εμφανίστηκαν αστυνομικοί με πολιτικά.

Μόλις το κατάλαβαν οι αμερικανοί, επιτέθηκαν στους αστυνομικούς και ένας από αυτούς έπεσε νεκρός με 8 μαχαιριές. Πρόκειται για τον Μάριο Ρέγκα Τσερτσιέλο, έναν 35χρονο χωροφύλακα ο οποίος είχε μόλις επιστρέψει από τον μήνα του μέλιτος.

Από τις κάμερες ασφαλείας αρχικά θεωρήθηκε ότι οι δράστες ήταν μετανάστες από το Μαγκρέμπ, και ο ακροδεξιός υπουργός Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι δεν έχασε χρόνο. Δήλωσε: «Οι ύποπτοι φαίνονται στις κάμερες επιτήρησης της κυκλοφορίας, δεν θα μας ξεφύγουν. Προφανώς, δεν είναι Ιταλοί, τι έκπληξη! Ζητώ ισόβια καταναγκαστικά έργα για αυτούς τους μπάσταρδους».

Όμως, ο Σαλβίνι βιάστηκε και όταν ανακοινώθηκε ότι δράστης της δολοφονίας είναι ένας 19χρονος πλούσιος Αμερικανός το παραμύθι με τους κακούς μετανάστες κατέρρευσε. Ο δράστης και ο επίσης 19χρονος φίλος του έμεναν σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο και είχαν βγάλει αεροπορικά εισιτήρια επιστροφής το ίδιο βράδυ. Αργά το βράδυ, ο ένας από τους δύο ομολόγησε ότι ήταν ο δράστης της δολοφονίας. Οι δύο Αμερικανοί τέθηκαν υπό κράτηση για ανθρωποκτονία και απόπειρα εκβιασμού, κατηγορίες οι οποίες θα πρέπει τώρα να επιβεβαιωθούν από δικαστή.

Στο σημείο, πολίτες κατέθεταν σήμερα λουλούδια στη μνήμη του χωροφύλακα ο οποίος θα ταφεί τη Δευτέρα στη γενέτειρά του, στους πρόποδες του Βεζούβιου, παρουσία πολλών εκπροσώπων του κράτους.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ