Μπόρις Τζόνσον: Ο Τούρκος θείος του μιλάει έξω από τα δόντια.


Ο 72χρονος Sinan Kuneralp είναι ο Τούρκος θείος του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον. Μίλησε στην Daily Mail και είπε ότι θα μπορούσε να γίνει ο χειρότερος πρωθυπουργός στην ιστορία αν δεν αφήσει πίσω του κάποιες από τις δογματικές απόψεις του.

Ο Sinan Kuneralp, μένει στην Κωνσταντινούπολη και είναι ιστορικός και λέει ότι έχει ανάμεικτα συναισθήματα για το γεγονός ότι ο ανιψιός του έγινε πρωθυπουργός της Βρετανίας.

Θεωρεί τον αδερφό του Μπόρις, τον Τζο, καλύτερο πολιτικό που θα μπορούσε να διαδεχθεί τον αδερφό του και να γίνει καλύτερος σε αυτό που κάνει.

Λέει ακόμα ότι ο Μπόρις Τζόνσον θα πρέπει να σταματήσει να είναι προκλητικός αν θέλει να πετύχει. «Είναι τώρα ένας από τους 10 πιο σημαντικούς ανθρώπους στον κόσμο. Φυσικά και είμαι χαρούμενος αλλά ταυτόχρονα λυπάμαι γιατί έχει να κάνει μια δουλειά γεμάτη απογοητεύσεις και αχαριστία», λέει χαρακτηριστικά. Τουρκία: Υπερηφάνεια για τον «απόγονο των Οθωμανών» Μπόρις Τζόνσον!

«Είναι μια δουλειά που αν καταφέρει να την κάνει θα θεωρείται πολιτική ιδιοφυΐα. Ελπίζω να τα καταφέρει με τον δικό του τρόπο και να εκπλήξει τους πάντες», είπε ακόμα.

Ο Τζόνσον και ο Kuneralp έχουν τον ίδιο πρόγονο τον Τούρκο πολιτικό, Ali Kemal Bey ο οποίος πέρασε πολλά χρόνια στην Βρετανία και παντρεύτηκε εκεί πριν επιστρέψει στην Τουρκία.Ο Ali Kemal Bey – φωτο Haberler

Για την άστατη ερωτική ζωή του Μπόρις Τζόνσον ο ανιψιός του λέει ότι πήρε από τον Τούρκο προπάππο του στον οποίο άρεσαν πολύ οι γυναίκες. Ο Kuneralp, είναι πρώτος εξάδελφος του πατέρα του Μπόρις Τζόνσον και 17 χρόνια μεγαλύτερος από τον Βρετανό πρωθυπουργό. «Έχει δυο επιλογές. Ή να γίνει ένας πολύ καλος πρωθυπουργός ή ο χειρότερος στην ιστορία της Βρετανίας. Εύχομαι το πρώτο», λέει.

Οι δυο τους δείπνησαν στο παρελθόν στην Κωνσταντινούπολη και τον βρήκε πολύ διασκεδαστικό και πολύ γοητευτικό. Η γυναίκα μου μάλιστα στο τέλος της βραδιάς του είπε: «»Εσύ θα έπρεπε να είσαι διασκεδαστής και όχι πολιτικός. Θα είχες μεγάλη επιτυχία». Δεν ξέρω αν του άρεσε».

πηγή: DailyMail

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ