Αγόρασε Ferrari και δεν είχε ευρώ πάνω του!


Η αγορά ενός αυτοκινήτου, ανεξαρτήτως μάρκας, τύπου, κινητήρα, χρονολογίας κ.ο.κ., συνεπάγεται και έξοδα μετά την αγορά του, όπως είναι καύσιμα, ασφάλιστρα, service, τέλη κυκλοφορίας και διάφορα ακόμη. Γι’αυτό λοιπόν πάντα θα πρέπει να υπολογίζονται και αυτά τα έξοδα, τα οποία είναι αρκετά και αναπόφευκτα.

Κάτι που μάλλον δεν είχε υπολογίσει σωστά ένας 65 ετών Γερμανός, ο οποίος αποφάσισε να αγοράσει το αυτοκίνητο που ονειρευόταν, αλλά δεν υπολόγισε το μετέπειτα. Συγκεκριμένα απόκτησε μια μεταχειρισμένη Ferrari FF έναντι του ποσού των 250.000 ευρώ και μετά έμεινε… ταπί. Όλα αποκαλύφθηκαν όταν σταμάτησε για ανεφοδιασμό καυσίμου. Η αντλία σταμάτησε στα 130 ευρώ και αντί να πληρώσει έφυγε ταχέως, όχι γιατί ξεχάστηκε ή δεν βρήκε τον υπάλληλο, αλλά γιατί δεν είχε χρήματα.

Ο υπάλληλος ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία τον σταμάτησε 235 χιλιόμετρα μακριά από το βενζινάδικο. Από τον έλεγχο που του έκαναν διαπίστωσαν ότι προηγουμένως δεν είχε πληρώσει 10 ευρώ για πάρκινγκ, ενώ ούτε είχε ασφαλίσει το αυτοκίνητο. Ο 65χρονος οδηγός της Ferrari οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπου αρνήθηκε να πληρώσει τα χρωστούμενα, γιατί δεν είχε ούτε σεντ.

Τελικά κάλεσε ένα φίλο του για να βγάλει το… φίδι από την τρύπα και να διευθετήσει όλες τις οικονομικές παρατυπίες. Σίγουρα καλό θα ήταν να πουλήσει την Ferrari FF και με τα λεφτά που θα πάρει να αγοράσει ένα ακριβό αλλά με λιγότερα λεφτά αυτοκίνητο για να του μείνει και ένα καλό ποσό για τα έξοδά του.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ