Η Ελένη Μενεγάκη κάνει βραδινή έξοδο στη Χώρα της Άνδρου και το μοιράζεται μαζί μας (photos)


Ξανά στον επίγειο παράδεισό της, τα Άχλα της Άνδρου βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη και φυσικά είναι πολύ ευτυχισμένη γι» αυτό. 

Μετά από μία σύντομη διακοπή των… διακοπών της καθώς έπρεπε να βρεθεί στην Αθήνα για να κάνει το γύρισμα της εκπομπής της για τη νέα σεζόν, η Ελένη επέστρεψε στα Άχλα και συνεχίζει κανονικά τις βουτιές της, την ηλιοθεραπεία της, απολαμβάνει τοπικές γεύσεις και κυρίως πολύτιμες στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα, την οικογένειά της.

Απόψε, η Ελένη αποφάσισε να αφήσει για λίγο στην άκρη τα μαγιό και τα παρεό με τα οποία γυρνάει από το πρωί μέχρι το βράδυ, έβαλε ένα υπέροχο κόκκινο φόρεμα, βάφτηκε και έφυγε για τη Χώρα του νησιού.

Σπάνια κάνει κάτι τέτοιο η όμορφη παρουσιάστρια όμως σήμερα φαίνεται πως ήθελε να κάνει ξεχωριστή τη βραδιά της. Μάλιστα, η Ελένη μας ενημέρωσε μέσω instagram για την έξοδό της στο νησί, ανεβάζοντας μία φωτογραφία της από την υπέροχη αμμουδιά στα Άχλα λίγο πριν φύγουν οικογενειακώς για τη Χώρα και άλλη μία λίγο αργότερα όταν βρήκε ένα αγαπημένο της σημείο εκεί.

Δείτε παρακάτω στην gallery τις νέες φωτογραφίες της…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


1 ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ