«MasterChef»: Ο Καλομπάρης αποχώρησε από το reality μαγειρικής – Τι συνέβη;


Ο Γιώργος Καλομπάρης είναι διάσημος Έλληνας σεφ στην Αυστραλία και πριν λίγες μέρες το όνομά του βρέθηκε στο φως της δημοσιότητας, αλλά όχι για καλό σκοπό.

Έπειτα από έρευνα που έγινε στις επιχειρήσεις του, αποκαλύφθηκε ότι ο Έλληνας σεφ «έκλεβε» το προσωπικό του, αφού δεν έδινε τα χρήματα που έπρεπε. Ο ίδιος βγήκε και ζήτησε «συγγνώμη» , ενώ του επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 200.000 δολαρίων. Ωστόσο, οι συνδικαλιστικές αρχές δεν ήταν ικανοποιημένες με αυτό και έτσι ζήτησαν την απομάκρυνσή του από την θέση του κριτή στο MasterChef της Αυστραλίας.

Τα τελευταία δημοσιεύματα, αναφέρουν ότι ο Γιώργος Καλομπάρης αποχώρησε από το reality μαγειρικής, όπως επίσης και οι άλλοι δυο κριτές.

Τόσο ο Έλληνας σεφ, όσο και οι άλλοι δυο κριτές δεν τα βρήκαν στα οικονομικά με την παραγωγή.

Ο κάθε κριτής έπερνε τον χρόνο ένα εκατομμύριο δολάρια για την συμμετοχή του και όπως όλα δείχνουν τη νέα τηλεοπτική σεζόν ήθελαν περισσότερα χρήματα από την παραγωγή, κάτι που δεν στάθηκε εφικτό.

Ο Γιώργος Καλομπάρης είναι σεφ ιδιαίτερα γνωστός στην Αυστραλία και είναι ιδιοκτήτης εφτά εστιατορίων.

Το 2008 βραβεύθηκε ως ο καλύτερος σεφ της χρονιάς και το εστιατόριο του The Press Club βραβεύθηκε ως το καλύτερο νέο εστιατόριο της χρονιάς. Έχει επίσης αναδειχθεί στους 100 ανθρώπους με την περισσότερη επιρροή στην Αυστραλία.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ