Μιχάλης Μητρούσης: «Είμαι τυχερός γιατί θα συνεργαστώ με την κόρη μου» (Photos)


Το φετινό καλοκαίρι ο Μιχάλης Μητρούσης περιοδεύει με την «Λωξάνδρα», η οποία έχει 55 παραστάσεις σε 50 πόλεις της Ελλάδας, ενώ όταν επιστρέψει θα κάνει πρόβες με τη Μιμή Ντενίση για το έργο «Κι από Σμύρνη, Σαλονίκη».

Ο αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε πως θα συνεργαστεί για πρώτη φορά με την κόρη του πάνω στο θεατρικό σανίδι τη χειμερινή σεζόν, ενώ ανέφερε και ποιες συμβουλές της έχει δώσει.

-Το φετινό καλοκαίρι για σένα έχει δουλειά και όχι διακοπές.
«Ακριβώς, έχει δουλειά. Έχουμε ξεκινήσει την περιοδεία, η οποία έχει 55 παραστάσεις σε 50 πόλεις της Ελλάδα και θα κρατήσει μέχρι τις αρχές του Σεπτέμβρη, ενώ στο τέλος του θα πάμε στην Κύπρο. Η «Λωξάντρα» έχει πολύ μεγάλη επιτυχία. Είμαστε με τον Γιώργο Αρμένη, την Ελένη Κοκκίδου και πολλούς άλλους ηθοποιούς, σε σκηνοθεσία του Χατζάκη και μουσική του Χατζηγιάννη. Το κοινό ανταποκρίνεται. Στην επιστροφή θα έχω πρόβες με τη Μιμή Ντενίση, γιατί θα είμαι στην καινούργια παράσταση, τη συνέχεια του έργου «Σμύρνη μου αγαπημένη», που λέγεται «Κι από Σμύρνη, Σαλονίκη». Έχω αρχίσει ήδη πρόβες από τον Απρίλιο. Είναι μια υπέροχη δουλειά, καθώς είμαι τυχερός, γιατί θα έχω και την κόρη μου, δίπλα μου. Η Μαρίλια σπουδάζει, είναι αριστούχος στο τραγούδι, στο πιάνο και βρίσκεται στο πανεπιστήμιο στα τούρκικα. Η παράσταση έχει πολλά τούρκικα μέσα, ενώ η κόρη μου ανοίγει την παράσταση μ» ένα τούρκικο τραγούδι. Είναι πολύ τυχερή που βρέθηκε με τον μπαμπά της στην πρώτη επαγγελματική δουλειά της».

– Πώς αισθάνεσαι που θα συνεργαστείς για πρώτη φορά επαγγελματικά με την κόρη σου τη χειμερινή σεζόν;
«Ποτέ ως τώρα δεν έχουμε συνεργαστεί. Είμαι 45 χρόνια στο θέατρο, γνωρίζω… δεν θέλει πανικό, θέλει ηρεμία, την έχω γαλουχήσει, την έχω μυήσει στα πράγματα, τα ξέρει, τη βοήθεια μου θα την έχει μόνο στις δύσκολες στιγμές, εκεί που θα βρει τα δύσκολα. Είναι έξυπνη, εύστροφη και πιάνει τα πράγματα. Την αφήνω, να κάνει αυτό που εκείνη θέλει, εξάλλου, υπάρχει και σκηνοθέτης που μπορεί να την οδηγήσει, η Μιμή Ντενίση».

-Τι της έχεις πει να προσέξει;
«Να προσέξει τη συμπεριφορά της στο χώρο, γιατί είναι η πρώτη φορά, είναι αυθόρμητο κορίτσι, έχει καλά συναισθήματα, για να μην την πληγώσουν λέγοντας της κάποια κουβέντα… Είναι ευαίσθητο κορίτσι, δεν θέλω να στεναχωρηθεί».

-Ποια κουβέντα πληγώνει τον ηθοποιό;
«Πολλές κουβέντες τον πληγώνουν… «πως τα λες έτσι;», «πώς είσαι έτσι;», «δεν κάνεις…».

– Ποιοι τα λένε αυτά;
«Αυτοί που δεν ξέρουν τα λένε, αυτοί που δεν έχουν θεατρική αγωγή, που δεν ξέρουν τη θεατρική παιδεία, που δεν έχουν μάθει πώς να συμπεριφέρονται και μπορούν να πληγώσουν έναν ηθοποιό».

– Σου έχουν συμπεριφερθεί έτσι;
«Εμένα όχι, ποτέ, κανένας σκηνοθέτης, γιατί ευτύχισα να είμαι με τον Ευαγγελάτο, που ήταν ο πιο ευγενικός άνθρωπος στο θέατρο, δεν υπήρχε καμία κακή συμπεριφορά. Ήταν με αγωγή, την οποία ευτύχισα να τη μάθω, την είχα και από το σπίτι μου. Ήθελα να κάνω τη δουλειά μου ευχάριστα, γιατί είναι κάτι που αγαπώ και αυτό καταθέτω», λέει στο ΛΟΙΠΟΝ.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ