Ολυμπιακός: Ατάκες “φωτιά” από Τσέρι. Τι είπε για Α2 και Φριντέτ


Συνομιλία με οπαδούς του Ολυμπιακού στο twitter «άνοιξε» ο Γουίλ Τσέρι και δεν δίστασε να απαντήσει ακόμη και σε ερωτήματα «φωτιά», όπως τα οικονομικά προβλήματα που εμφάνισε την περασμένη σεζόν η ΚΑΕ.

Ο Γουίλ Τσέρι αγωνίστηκε ελάχιστα στο τέλος της σεζόν στον Ολυμπιακό, αλλά θα επιστρέψει στην ομάδα, μετά από απόφαση του Ντέιβιντ Μπλατ.

Ως μέλος των Πειραιωτών λοιπόν, δέχθηκε να απαντήσει σε ερωτήματα των φίλων του στο twitter και μίλησε για την Α2, τα οικονομικά προβλήματα, τις μετεγγραφές, αλλά ακόμη και για τον Τζίμερ Φριντέτ του Παναθηναϊκού και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Οι ατάκες του Τσέρι

Για το αν θα ήθελε να παίξει στην Α1;  «Όχι διάολε! Πάντα θέλεις να παίζεις  στην κορυφαία λίγκα, αλλά αυτές είναι οι συνέπειες μιας αναγκαίας απόφασης σε θέματα τα οποία πιστεύει η ομάδα ακράδαντα».

Για το αν θα είναι ο αδύναμος κρίκος στο ρόστερ του Ολυμπιακού: «Θα σε σταματήσω ακριβώς εκεί. Εάν δεις την ιστορία μου, δεν ήμουν πουθενά ο αδύναμος κρίκος, έτσι ό,τι πιστεύουν οι άλλοι είναι εκτός λογικής. Δεύτερον, το παιχνίδι μου θα μιλήσει από μόνο του, οπότε, ό,τι χρειάζεται να αποδειχθεί θα φανεί στο γήπεδο».

 

 

Για τα οικονομικά προβλήματα της ΚΑΕ: «Η λέξη κλειδί είναι το προσωρινά. Η ομάδα ποτέ δεν είχε οικονομικά θέματα και τη μία φορά που βγήκε αυτό κόντεψαν να τους σταυρώσουν τους ανθρώπους. Τέτοια πράγματα συμβαίνουν, αλλά στο τέλος όλα θα βρεθούν».

Για τον Τζίμερ Φριντέτ: «Ο Τζίμερ είναι ένας σπουδαίος σκόρερ, αλλά ξέρεις ότι είναι διαφορετικό το παιχνίδι στην Ευρώπη, σε σχέση με την Κίνα, έτσι περιμένω να δω πώς θα προσαρμοστεί και πόσο χρόνο θα του πάρει».

Για Πολ, Πάντερ και Κουζμίνσκας: «Αν και οι 3 τους έχουν πάνω από 35% στο τρίποντο, τότε θα είναι ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ!»

Για τους κορυφαίους παίκτες στο ΝΒΑ: «Ντουράντ, Καγουάι, Γιάννης» (με τη σειρά)

Για τον Μπόγρη: «Δεν ήξερα καν ότι το αγόρι μου δεν θα επιστρέψει, εσύ μου το είπες τώρα»


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ