Δεν θα πιστεύετε πώς επιλέγει κάθε πρωί η βασίλισσα Ελισάβετ τι θα φορέσει! (photos+video)

Η βασίλισσα Ελισάβετ της Αγγλίας ακολουθεί καθημερινά ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο και μάλιστα είναι πολύ… μακριά από τις συνήθειες των… κοινών θνητών. Ακόμα και σε ό,τι έχει να κάνει με τα ρούχα που θα επιλέξει να φορέσει το πρωί.

Γιατί όπως θα φαντάζεστε, δεν πηγαίνει μόνη της σε μία ντουλάπα να πει, «α, σήμερα θα φορέσω αυτό». Άλλωστε, τα ρούχα της είναι… άπειρα και γι» αυτό καταλαμβάνουν έναν ολόκληρο όροφο στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Όπως διέρρευσε πρόσφατα, τα άτομα που είναι υπεύθυνα για το ντύσιμό της κάνουν σχέδια με τις πιθανές επιλογές, για να τα δει η βασίλισσα και να διαλέξει.

Όπως εξήγησε ο πρώην μπάτλερ της βασίλισσας Ελισάβετ, Πολ Μπάρελ: «Όλα της τα ρούχα φυλάσσονται στον τελευταίο όροφο. Οι υπηρέτες της φέρνουν κάθε πρωί δύο επιλογές ρούχων, που είναι σκιτσαρισμένες σε ένα χαρτί με κομμάτια του υφάσματος που είναι φτιαγμένα, για να μπορεί η βασίλισσα να θυμάται αν πρόκειται για μετάξι, για βαμβάκι ή μαλλί».

Η μεγάλη αγάπη της σε ό,τι αφορά τα αξεσουάρ που χρησιμοποιεί για να πλουτίσει κάποια εμφάνισή της είναι τα μαντίλια που όμως δεν μπορεί να φοράει σε επίσημες εκδηλώσεις. Τα επιλέγει όταν πρόκειται να βρεθεί στην ύπαιθρο και να ξεκουραστεί και ποτέ σε κάποια επίσημη εμφάνισή της.

Ο πρώην μπάτλερ της επίσης αποκάλυψε: «Αυτό που θα επιλέξει τελικά η βασίλισσα Ελισάβετ είναι αυτό που της φέρνουν από τον πάνω όροφο. Επομένως δεν πηγαίνει η ίδια στην ντουλάπα της για να διαλέξει».

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες από πρόσφατες επίσημες εμφανίσεις της το πρωί…

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ