Έλλη Κοκκίνου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν δημοσιεύει ποτέ φωτογραφίες του γιου της

Η Έλλη Κοκκίνου μιλά για τον γιο της, τον Αλέξανδρο και αποκαλύπτει γιατί δεν ανεβάζει ποτέ φωτογραφίες με το πρόσωπό του!

Η Έλλη Κοκκίνου είπε χαρακτηριστικά: «Με τον Αλέξανδρο προσπαθώ να κρατάω τα όρια, γιατί κάθε παιδί αυτό κάνει πάντα: Δοκιμάζει τα όριά του για να δει μέχρι πού το παίρνει να πει ή να κάνει κάτι. Το βλέπω καθημερινά, από τον τρόπο που θα μου μιλήσει, το πώς θα μου απευθυνθεί. Ένα παιδί μπορεί να ξεφύγει εύκολα, ιδίως στο λεξιλόγιό του.»!

Και τόνισε: «Εκεί γίνομαι πολύ αυστηρή. Τους καλούς τρόπους δεν τους διαπραγματεύομαι. Γίνομαι γλυκά αυστηρή! (γελάμε). Είμαστε φίλοι, αλλά κοιτάω να κρατάω και τις ισορροπίες μαμάς και γιου. Κάποιες φορές ίσως να με έχει φέρει σε δύσκολη θέση με ερωτήσεις και απορίες που έχει. Προσπαθώ να προβλέπω τι απορίες μπορεί να έχει και φροντίζω να ενημερώνομαι. Απευθύνομαι σε παιδοψυχολόγο για να λάβω τις σωστές απαντήσεις που πρέπει να δώσω. Μία λάθος απάντηση, μπορεί να κάνει ζημιά στο παιδί και να το τραυματίσει, γεμίζοντάς το με μεγαλύτερες απορίες. Του λέω πάντα την αλήθεια, με τον τρόπο που πρέπει για να καταλάβει».

Δεύτερο παιδί δεν ήθελες ποτέ να κάνεις;

«Θα σου πω. Μου πέρασε από το μυαλό κάποια στιγμή στο παρελθόν. Όμως δεν το έκανα. Αν είχα κάνει δεύτερο παιδί, πιθανώς να ήταν ένα μεγάλο μου λάθος. Δεν θα αναλύσω το γιατί, πιθανώς να ήταν λάθος, είναι δικοί μου οι λόγοι, πολύ προσωπικοί. Και μόνο που έγινα μητέρα ενός παιδιού, είμαι πολύ ευτυχισμένη.» ανέφερε η Έλλη Κοκκίνου στο περιοδικό Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη.

Δεν τον έχουμε δει ποτέ…

Δεν έχω αναρτήσει φωτογραφία του γιου μου, με το πρόσωπό του, γιατί δεν το επιθυμώ εγώ, και σέβομαι την επιλογή του να μη θέλει να εκτίθεται. Δεν πιστεύω ότι είναι σωστό να εκτίθενται ανήλικα παιδιά μέσω των social media.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ