Νίκος Μίχας: Μιλά πρώτη φορά για το γάμο του και το παιδί που θα αποκτήσει με τη σύζυγό του


Ο Νίκος Μίχας, που γνωρίσαμε πριν 15 χρόνια μέσα από το Fame Story, παντρεύτηκε ξαφνικά και περιμένει το πρώτο του παιδί.

Ο Νίκος Μίχας ο οποίος δεν ασχολείται πια με τη μουσική και με το τραγούδι αλλά με την ιατρική, παντρεύτηκε την αγαπημένη του Άννα, η οποία μάλιστα είναι έγκυος, έδωσε την πρώτη του συνέντευξη μετά τον πολιτικό γάμο!

Νίκο, μας ξάφνιασες! Παντρεύτηκες γρήγορα και μυστικά…

«Μη προσχεδιασμένα θα έλεγα, και σίγουρα όχι μυστικά. Από την άλλη, δεν μου αρέσει να κοινοποιώ την προσωπική μου ζωή. Παρόλα αυτά, θα παραδεχτώ πως ήταν από τα ευτυχέστερα συμβάντα της ζωής μου και δεν σου κρύβω ότι την αγαπώ πολύ αυτή την αλλαγή -όπως και τη γυναίκα μου- και πως περιμένω με ανυπομονησία να έρθει το μωράκι μας στον κόσμο.» είπε στο περιοδικό Down Town!

Γιατί αποφάσισες να παντρευτείς τώρα;

Δεν είμαι κι από τους πιο οργανωτικούς ανθρώπους στον κόσμο, ούτε θα μπορούσα να το «επεξεργάζομαι» και να το οργανώνω μήνες πριν. Το αποφασίσαμε με την Άννα, τη σύζυγό μου, το κάναμε, και τέλος. Τόσο απλά. Μου άρεσε που ήταν έτσι αυθόρμητο και είπαμε: «Πάμε να το κάνουμε!».

Πώς γνωριστήκατε με την Άννα;

Γνωριστήκαμε πριν από πέντε χρόνια, μέσω ενός κοινού μας φίλου και ταιριάξαμε.

Θες να μου πεις, πώς της έκανες πρόταση γάμου;

Η πρόταση γάμου ήρθε το περσινό καλοκαίρι, στα Αντικύθηρα. Ήμασταν στη θάλασσα και μαζεύαμε θαλασσινό αλάτι από τα βράχια. Της την έκανα εκεί!

Ανέκαθεν σε αφορούσε η πατρότητα;

Ανέκαθεν με αφορούσε, αλλά ποτέ δεν το πίεσα. Θεωρώ πως αυτά γίνονται κάπως πιο αυθόρμητα. Για μένα είναι μια πολύ όμορφη αλλαγή στη ζωή μου που με γεμίζει χαρά!

Όταν η Άννα σού ανακοίνωσε πως θα γίνετε γονείς, ποια ήταν η πρώτη σου αντίδραση;

Ένιωσα μεγάλη χαρά! Η χαρά ήταν το πρώτο και το κύριο πράγμα που αισθάνθηκα. Μετά ήρθαν όλα τα επόμενα… (γελάμε). Έπειτα ήρθε το άγχος – ήταν πολύ ξαφνικό και φυσιολογικό το να αγχωθώ και να έχω φοβίες.

Τι είδους φοβίες έχεις;

Τις κλασικές, τις «ωραίες φοβίες», που έχει ο κάθε άνθρωπος, όταν είναι να γίνει γονιός. Τις λέω, όμως, «ωραίες φοβίες» επειδή σε ενεργοποιούν, σε κάνουν να σκέφτεσαι πώς θα αποφύγεις διάφορα πράγματα. Δεν έχω άλλο παιδί για να ξέρω τι θα κάνω και πώς θα το κάνω. Όμως, θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για το παιδί μου. Σε όλους τους τομείς!

Πλέον, η βάση σου είναι η Αθήνα;

Ναι, τώρα πια είμαι στην Αθήνα κι εργάζομαι σε μεγάλο νοσοκομείο στο κέντρο της πόλης ως Γενικός Ιατρός

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ