Παναθηναϊκός – Χατζηγιοβάνης: “Είμαστε πιο δυνατοί φέτος”


Ο Τάσος Χατζηγιοβάννης εμφανίστηκε βέβαιος ότι η φετινή ομάδα του Παναθηναϊκού θα είναι πιο δυνατή σε σχέση με την περασμένη σεζόν, ενώ τόνισε ότι το συμβόλαιό του δεν θα επηρεάσει την παρουσία του στο Τριφύλλι.

Για το παιχνίδι με τη Φένλο, αλλά και τη δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού μίλησε στη Nova, ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, ο οποίος κλήθηκε να απαντήσει για το μείζον ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου του.Οι δηλώσεις του Χατζηγιοβάνη

Για το ματς με τη Φένλο: «Θέλαμε στα δύο τελευταία ματς να είμαστε καλοί στο επιθετικό κομμάτι και να κρατάμε την μπάλα καλύτερα απ’ ότι στα προηγούμενα φιλικά. Στο δεύτερο μέρος το πετύχαμε, στο πρώτο δεν ήμασταν τόσο καλοί».

Για τον Μπουζούκη και τον τραυματισμό του: «Ο Γιάννης είναι απ’ τους πιο σημαντικούς παίκτες της ομάδας, τον θέλουμε κοντά μας, ελπίζω να έρθει γρήγορα κοντά μας».

Για το φετινό Παναθηναϊκό: «Είμαστε πιο δυνατοί από πέρυσι, πιο έμπειροι, ήμασταν ανταγωνιστικοί με Άγιαξ και Φέγενορντ, κάνουμε πολύ καλή δουλειά και αυτό φαίνεται στο γήπεδο και αυτό δεν είναι τυχαίο. Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή».

Για τον ίδιο και το μέλλον του: «Είμαι στον Παναθηναϊκό, παίζω για τον Παναθηναϊκό, έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει στο μέλλον. Φοράω τη φανέλα του Παναθηναϊκού, παίζω για τον Παναθηναϊκό και αν είναι να έρθει κάτι, ας έρθει. Εγώ μέχρι στιγμής δεν ξέρω κάτι».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ