Ιταλία: Σάλος με φωτογραφία του Αμερικανού τουρίστα που κατέσφαξε τον αστυνομικό


Έρευνα της αστυνομίας στην Ιταλία για τη φωτογραφία με τον Αμερικανό ύποπτο, για τη δολοφονία ενός χωροφύλακα, με δεμένα τα μάτια κατά τη διάρκεια της ανάκρισης.

Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα στην Ιταλία για τη φωτογραφία με τον Αμερικανό στο τμήμα, λίγο μετά τη σύλληψή του, να κάθεται, με δεμένα τα μάτια και φορώντας χειροπέδες.

Η φωτογραφία με τον 18χρονο Γκάμπριελ Νατάλε – Χιορτ, με το κεφάλι κατεβασμένο και τα μάτια του καλυμμένα από ένα μπλε ύφασμα να κάθεται στο αστυνομικό τμήμα, άρχισε να κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο και δημοσιεύτηκε από ιταλικές εφημερίδες. Η αστυνομία δεν αρνήθηκε τη γνησιότητα της φωτογραφίας.

Υπενθυμίζεται ότι οι Αμερικανοί φοιτητές Φίνεγκαν Λι Έλντερ, ηλικίας 19 ετών και Γκάμπριελ Νατάλε – Χιορτ, ηλικίας 18 ετών, και οι δύο με καταγωγή από το Σαν Φρανσίσκο, συνελήφθησαν το Σάββατο (27.7.2019) στη Ρώμη, κατηγορούμενοι για τη δολοφονία με μαχαίρι του Ιταλού αστυνομικού Μάριο Τσερτσιέλο Ρέγκα.

Αμερικανός τουρίστας δολοφόνησε αστυνομικό με 8 μαχαιριές! Το απίστευτο παρασκήνιο!

Οι δύο νεαροί Αμερικανοί τουρίστες βρίσκονται αντιμέτωποι με τις κατηγορίες του φόνου και της απόπειρας εκβιασμού.

Οργανώσεις προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων καταδίκασαν τη φωτογραφία, χαρακτηρίζοντάς την «ανησυχητική», όμως ο υπουργός Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι απέρριψε τις αντιδράσεις.

«Για εκείνους που εκφράζουν παράπονα για το γεγονός ότι ένας συλληφθείς κρατείται με δεμένα τα μάτια, τους υπενθυμίζω ότι το μοναδικό θύμα για να κλάψει κανείς είναι ένας… χωροφύλακας… που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος, δολοφονήθηκε από ανθρώπους, οι οποίοι, εφόσον κριθούν ένοχοι, τους αξίζει να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους στη φυλακή» έγραψε ο Σαλβίνι στο Twitter.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ