Μενεγάκη: Θυμάστε τις πρώτες αρετουσάριστες φωτό με μπικίνι και τα αρνητικά σχόλια στο instagram;


Η Ελένη Μενεγάκη στα 49 της χρόνια είναι ακομπλεξάριστη και δημοσιεύει αρετουσάριστες φωτογραφίες της με μαγιό από τις καλοκαιρινές διακοπές της!

Φέτος, η Ελένη Μενεγάκη είναι πιο χαλαρή και άνετη και δε σταματά να ποστάρει φωτογραφίες της από τις ξέγνοιαστες στιγμές της με τον Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της!

Η Ελένη αυτό το καλοκαίρι δημοσιεύει συνεχώς φωτογραφίες της και με μπικίνι φυσικά αφού τα λατρεύει και σε μία φωτογραφία της που φαίνονται οι ατέλειες του σώματός της, ένας follower της στο instagram της απάντησε πως η φωτογραφία της έχει υποστεί επεξεργασία. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Κακό φωτοσοπ…λάθη στην κοιλιακή χώρα! Να τα προσέχεις αυτά. Καλημέρα» και η παρουσιάστρια απάντησε: «Καθόλου! Δεν έχω πειράξει τίποτα! Ότι βλέπεις καλό κακό αυτό είναι! Σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον καλημέρα».

Όμως, η Ελένη δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύει φωτογραφίες χωρίς καμία επεξεργασία, μιας και δεν γνωρίζει να βάζει φίλτρα! Ποιος ξεχνά την Ελένη με το χρυσό μπικίνι της που τότε της έγραφαν πάλι κακόβουλα σχόλια του στυλ: «σιγά μην είσαι έτσι! Πού είναι ο αφαλός σου»;

Η Ελένη τότε είχε πει μέσα από την εκπομπή της: «Είχα ανεβάσει φωτογραφίες μου με μαγιό που είμαι ανάσκελα, που όταν είσαι ανάσκελα όλα πέφτουν και να έχεις κοιλίτσα όλα πέφτουν, όπως ήμουν γιατί δεν ξέρω να τα αλλάζω αλλά μόνο να φωτίζω τις φωτογραφίες και υπήρχαν κάποιες που έγραφαν «σιγά μην είσαι έτσι! Πωπωπω που είναι ο αφαλός σου… τα έκοψες όλα και απάντησα…»!

Η Ελένη αυτό το διάστημα βρίσκεται στα Άχλα της Άνδρου και αναστάτωσε πάλι τους διαδικτυακούς της φίλους με το κατακόκκινο φόρεμά της! Στα 49 της χρόνια είναι ακομπλεξάριστη, άνετη και σίγουρα βάζει κάτω πολλές εικοσάρες!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ