Φριντέτ: “Πρόκληση για μένα ο Παναθηναϊκός.”


Ο Τζίμερ Φριντέτ μίλησε για την απόφασή τους να επιλέξει τον Παναθηναϊκό ως επόμενο σταθμό της καριέρα του και έδειξε ήδη ενθουσιασμένος με όσα έχει δει για την Ελλάδα και τους οπαδούς του Τριφυλλιού.

Μετά το τέλος των υποχρεώσεών του ως… προπονητής στο τουρνουά των 2 εκατ. δολαρίων στις ΗΠΑ, ο Τζίμερ Φριντέτ μετράει αντίστροφα για τον ερχομό του στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό.

Ο Αμερικανός γκαρντ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στη Euroleague και εμφανίστηκε έτοιμος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του μετά το NBA και την Κίνα. Οι δηλώσεις του Φριντέτ

Για τον Παναθηναϊκό: «Σε αυτό το σημείο της καριέρας μου ένιωσα ότι ήταν μια πολύ καλή πρόκληση για μένα. Δεν έχω παίξει ποτέ ξανά στην Euroleague. Είναι ένα φανταστικό πρωτάθλημα, το δεύτερο καλύτερο πίσω από το ΝΒΑ όπου παίζουν καλοί και ταλαντούχοι παίκτες. Τα παιχνίδια εκεί είναι κρίσιμα κάθε εβδομάδα και έχουν πολύ μεγάλη σημασία!»

Την κατάστασή του: «Προπονούμαι συνέχεια. Πρέπει να αποδείξεις ότι μπορείς να παίξεις στην Euroleague. Είναι κάτι το διαφορετικό για μένα. Μια διαφορετική κατάσταση. Και η Ελλάδα δεν είναι άσχημο μέρος για να μείνεις. Η σύζυγός μου είναι ενθουσιασμένη!»

Για τους οπαδούς του Τριφυλλιού: «Μου αρέσουν πάρα πολύ τα όσα έχω δει έως σήμερα. Οι οπαδοί είναι πολύ παθιασμένοι και τρελοί για την ομάδα τους. Και φυσικά αυτό είναι πολύ καλό! Η ατμόσφαιρα θα θυμίζει περισσότερο το κολέγιο και δεν θα έχει σχέση με την Κίνα».

Για τον άλλοτε συμπαίκτη του, Μπράντον Ντέιβις της Μπαρτσελόνα: «Θα είναι πολύ ωραίο που θα παίξουμε αντίπαλοι. Με αποκάλεσε rookie στο twitter αλλά εξακολουθώ να είμαι μεγαλύτερος από εκείνον!».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ