Δημήτρης Σκουλός: Δείτε την κούκλα σύζυγό του με μαγιό – Πώς γιόρτασαν τα γενέθλιά της; (Photos)


Γιορτάζει η κούκλα σύζυγος του Δημήτρη Σκουλού και δε φαντάζεστε πώς γιόρτασαν τα γενέθλιά της!

Ο Δημήτρης Σκουλός είναι ένας από τους καλύτερους φωτογράφους στην Ελλάδα και πέρυσι τον είδαμε να είναι κριτής στο Greece’s Next Top Model!

Πολλοί τον θεώρησαν πώς ήταν αρκετά αυστηρός με τα μοντέλα στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι. Αυτή την περίοδο, μάλιστα, πραγματοποιούνται τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο του Greece’s Next Top Model!

Και μπορεί να έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, όμως βρήκε τον χρόνο για να περάσει με τη σύζυγό του την ημέρα των γενεθλίων της.

Μάλιστα, αυτή την ιδιαίτερη ημέρα ο Δημήτρης Σκουλός και η σύζυγός του, Τζέλλα, την πέρασαν στη θάλασσα!

Το ζευγάρι είναι μαζί 10 χρόνια και έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια. Έχουν μία κορούλα, την Μάιρα που μοιάζει πολύ στη μαμά της, την Τζέλλα!

Ο Δημήτρης Σκουλός λοιπόν ανήμερα των γενεθλίων της γυναίκας του, της έκανε μία έκπληξη στην παραλία!

Ο Δημήτρης Σκουλός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πόσταρε μια φωτογραφία με την σύζυγό του και έγραψε: «Happy birthday my love… #wifesbirthday»!

Όπως θα δείτε και εσείς στις φωτογραφίες που ανέβασε τόσο με τη σύζυγό του όσο και με τον τετράποδο φίλο τους, φορούν όλοι γιορτινά καπελάκια και είναι ν έτοιμοι για την έκπληξη, που δεν είναι άλλη από ένα… beach party!

Δείτε την κούκλα σύζυγό του!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ