Νάνσυ Παραδεισανού: Φωτό από τις εξωτικές διακοπές της και το μήνυμα όλο νόημα


Η Νάνσυ Παραδεισανού απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές σε εξωτικό μέρος.

Μετά το τέλος της από την εκπομπή «Ελένη» και έχοντας αποφασίσει τι θα κάνει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν ταξίδεψε στα ξένα!

Η Νάνσυ Παραδεισανού στις διακοπές της έκανε πράγματα που δε συνηθίζει και έστειλε ένα μήνυμα σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους!

Η Νάνσυ έγραψε χαρακτηριστικά στο instagram της: «Αυτο που θέλεις να κανεις στη ζωή σου δεν ειναι δύσκολο. Ειναι βουνό», μου είχε πει πριν χρόνια κάποιος. Μετά απο αρκετή ώρα απαιτητικής ανάβασης στο βουνό Atlas, που χωρίζει τις ακτές Ατλαντικού και Μεσογείου απο την έρημο Σαχάρα, έμεινα αρκετή ώρα να χαζεύω τη θέα, τη φύση, τους καταρράκτες (μαγικό επίσης το οτι εχω συνέχεια κλειστό το τηλέφωνο μου). Σκεφτόμουν πως όλοι μας θελουμε στη ζωή μας να ανεβαίνουμε συνεχώς, να πηγαίνουμε ολοένα και ψηλότερα χωρις ποτέ να αφιερώνουμε λίγο χρόνο απολαμβάνοντας τη θέα κι επαινώντας τον εαυτό μας για ολα εκείνα που εχει πετύχει. Πιστεύουμε επίσης, πως αν μείνουμε για ώρα στην πεδιάδα και δεν ανεβαίνουμε συνεχώς, κάτι δεν κάνουμε σωστά. Και δεν απολαμβάνουμε τίποτα. Μόνο κουραζόμαστε για να δίνουμε κι άλλο, συχνά απογοητεύοντας τους εαυτούς μας γιατί πολύ λογικά, έχουμε κουραστεί! Και η έντονη κούραση συνήθως φέρνει την πτώση. Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας: δώστε του χρόνο και πείτε του «μπράβο» για ολα όσα εχει καταφέρει μέχρι σημερα (Προσπαθήστε να δείτε τον κοσμο πίσω μου για να καταλάβετε ποσο ψηλά εχω ανεβεί σ’ αυτο το σημείο) #ouzoudfalls #morocco #marrakech #atlasmountains #africa #mountains #daytrip #lifetimeexperience #liveyourlife»!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ