Υποψιάζεσαι πως η σύντροφός σου σε απατά; Έρευνα εντόπισε κάτι που μπορεί να “προδώσει” την απιστία της


Τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν πως η απιστία αυξάνεται ολοένα και περισσότερο στη σύγχρονη εποχή και πολλοί είναι αυτοί που ζηλεύουν και φοβούνται πως και η σύντροφός τους είναι άπιστη.

Και μια έρευνα εντόπισε κάτι που συμβαίνει την ώρα του σεξ και προδίδει την γυναίκα που (μάλλον) απατάει τον σύντροφό της.

Μια νέα επιστημονική ανάλυση που βασίστηκε στα στοιχεία μιας έρευνας για τη σεξουαλική ζωή νεαρών ανθρώπων, διαπίστωσε πως υπάρχει κάτι που είναι συχνά κοινό μεταξύ των γυναικών που παραδέχτηκαν πως έχουν απατήσει τους συντρόφους τους.

Όπως διαβάζουμε στο iatropedia.gr οι επιστήμονες Ryan M. Ellsworth από το πανεπιστήμιο του Μιζούρι και Drew H. Bailey από το πανεπιστήμιο Carnegie Mellon, ανέλυσαν τα δεδομένα μιας έρευνας επάνω στις σεξουαλικές συνήθειες νεαρών ανθρώπων και -μεταξύ άλλων- διαπίστωσαν ότι όσο πιο συχνά προσποιείται μια γυναίκα τον οργασμό, όταν κάνει σεξ με τον σύντροφό της, τόσο πιθανότερο είναι να τον απατήσει κιόλας!

Αναλυτικότερα στην εν λόγω μελέτη συμμετείχαν 138 φοιτήτριες και 121 φοιτητές. Οι ερευνητές ήθελαν να ανακαλύψουν εάν τα άτομα που είναι ικανοποιημένα με τη σεξουαλική τους ζωή έχουν πιθανότητες να απατήσουν τον/την σύντροφό τους.

Από τις απαντήσεις τους διαπίστωσαν αρχικά πως οι γυναίκες προσποιούνται οργασμό πολύ πιο συχνά σε σύγκριση με τους άνδρες, με τα ποσοστά να αγγίζουν το 18% και 5% αντίστοιχα. Και, ναι, όντως μπορούν να προσποιηθούν οργασμό και οι άντρες, ειδικά όταν χρησιμοποιούν προφυλακτικό.

Από την ίδια έρευνα προέκυψε ότι μια στις έξι γυναίκες που ερωτήθηκε παραδέχτηκε πως είχε απατήσει τον σύντροφό της.

Διασταυρώνοντας τις γυναίκες που προσποιούνταν τακτικά οργασμό με εκείνες που είχαν απατήσει τον σύντροφό τους τουλάχιστον μία φορά, διαπίστωσαν ότι αυτές οι δύο συμπεριφορές της γυναίκας στο σεξ, συνδυάζονται. Οι γυναίκες που προσποιούνται οργασμό είναι πιο επιρρεπείς στην απιστία. Αντιθέτως, η συχνότητα του οργασμού δε φαίνεται να επηρεάζει τις “παράνομες” σχέσεις.

Διαβάστε και αυτό: Ατελείωτο… κρεβάτι η Ελλάδα – Στοιχεία ΣΟΚ: Ο ένας στους πέντε παντρεμένους Έλληνες απατά


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ